ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, μια γροθιά ενωμένη!» (video)

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, μια γροθιά ενωμένη!» (video)

8/9/2011
Τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Θρύλου στο Ρέντη, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε σε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές για την κουλτούρα, τη νοοτροπία, καθώς επίσης και τις απαιτήσεις που υπάρχουν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι των πρωταθλητών τη φετινή σεζόν!
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 
Ο κ. Μαρινάκης, τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη, ενωμένη οικογένεια και ότι η Διοίκηση θα είναι συνεχώς κοντά τους, παρά τις πραγματικά δύσκολες γενικότερα συνθήκες, ενώ τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε ματς, αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης με την Μαρσέιγ, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης, είπε:

«Καλωσορίζω τους νέους παίκτες στην ομάδα μας και εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί και πάνω απ’ όλα υγιείς. Όπως γνωρίζετε οι παλαιότεροι και μαθαίνετε τώρα οι καινούργιοι, ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, μια γροθιά ενωμένη τόσο στις χαρές και τις επιτυχίες, όσο και στις δύσκολες. Έτσι πετύχαμε πέρυσι, έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε και φέτος.
Θέλω να ξέρετε ότι η Διοίκηση και εγώ προσωπικά θα είμαι συνεχώς κοντά σας και θα στηρίξουμε, σε δύσκολες γενικότερα συνθήκες, την προσπάθεια που κάνετε. Θέλω και εσείς από την πλευρά σας να είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι με τις προσθήκες που έγιναν φέτος, θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είναι το ίδιο και όλοι, μαζί με την Διοίκηση, θα είμαστε κοντά σας.
Μπορεί να λένε διάφοροι ότι είμαστε φαβορί, γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν προβλήματα, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει και δεν πρέπει κανένας σας να θεωρεί και να λέει ότι είμαστε φαβορί.
Κανένας αντίπαλός μας δεν διαλύεται, όπως θέλουν να λένε, αντίθετα έχουμε όπως κάθε χρόνο να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες και αντιπάλους που θέλουν να μας κερδίσουν.
Γνωρίζω ότι έχετε να αγωνιστείτε σε επίσημο παιχνίδι περίπου πέντε μήνες και αυτό σίγουρα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειάς σας στον αγώνα της Τρίτης, όμως για αυτό το λόγο περιμένω από εσάς μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια, πάθος και δύναμη. Θέλω να τα δώσετε όλα στον αγώνα της Τρίτης.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους σας.»

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου