ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στους πέντε αρχηγούς και ο Μοδέστο

Στους πέντε αρχηγούς και ο Μοδέστο

Στον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν οι αρχηγοί θα είναι πέντε και πέρα από την γνωστή τετράδα σε αυτούς συμπεριλήφθηκε και ο Φρανσουά Μοδέστο.
Επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (7/9) στο Ρέντη και σε όλη την ομάδα, το ποιοι θα είναι οι αρχηγοί του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Φέτος οι "captain" των ερυθρολεύκων θα είναι πέντε και εκτός από τους γνωστούς τέσσερις, στην λίστα προστέθηκε και ο Φρανσουά Μοδέστο.
Ο πίνακας ανακοινώσεων στο Ρέντη, όσον αφορά το θέμα με τους πέντε αρχηγούς της ομάδας συμπεριελάμβανε τους εξής: Πρώτος "captain" ο παλαιότερος του ρόστερ, Βασίλης Τοροσίδης, δεύτερος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τρίτος ο Όλοφ Μέλμπεργκ, τέταρτος ο Αριέλ Ιμπαγάσα και πέμπτος ο Φρανσουά Μοδέστο. Ο Γάλλος επιλέχτηκε τόσο λόγω ηλικίας, καθώς διαθέτει τεράστια εμπειρία, όσο και λόγω χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή πρότυπο, είτε εντός, είτε και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η σειρά προτεραιότητας στους αρχηγούς του Ολυμπιακού θα τηρείται σε όλα τα παιχνίδια και αναλόγως το ποιος θα απουσιάζει, ο επόμενος θα έχει την τιμή να φορέσει στο αριστερό του μπράτσο το περιβραχιόνιο του "captain" της ομάδας. Στην συγκεκριμένη πεντάδα υπήρξαν και επισημάνσεις, όπως το να είναι προσεκτικοί κατά την διάρκεια των αγώνων, ειδικά όταν θα αγωνίζονται με αυτόν τον ρόλο, καθώς σε περίπτωση τιμωρίας η ποινή τους αυξάνεται. Παράλληλα, το ότι θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για τους υπόλοιπους με την συμπεριφορά τους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου