ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Γέστε: "Να είμαι έτοιμος με Μαρσέιγ"

Γέστε: "Να είμαι έτοιμος με Μαρσέιγ"

Ο Γέστε σχολίασε πως πιέζει τον εαυτό του και κάνει θεραπείες ώστε να προλάβει το ματς με την Μαρσέιγ, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βελτιωθεί στην επίθεση.
Ο Φρανθίσκο Γέστε ψηφίστηκε δικαιολογημένα ως ο MVP της αναμέτρησης στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (0-0) καθώς με το που μπήκε στο παιχνίδι άλλαξε την αγωνιστική εικόνα των ερυθρολεύκων. Ο 32χρονος άσος έκανε δηλώσεις τόσο για την κατάσταση του, όσο και για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, σχολίασε: "Eίμαι καλύτερα, αν και νιώθω ακόμη ορισμένες μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο μου. Κάνω διπλές θεραπείες ώστε να προλάβω και να είμαι έτοιμος κόντρα στην Μαρσέιγ την Τρίτη (13/9). Πιέζω τον εαυτό μου παραπάνω ώστε να προλάβω. Το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ δεν ήταν καλό.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να πιέζουμε περισσότερο στο γήπεδο και να βρούμε διαδρόμους ώστε να δράσουμε στην επίθεση. Η Μαρσέιγ είναι καλή ομάδα και δύσκολος αντίπαλος, έχοντας δώσει περισσότερα ματς από εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση και να αυξήσουμε την ένταση στον τρόπο που λειτουργούμε στην επίθεση. Να τρέξουμε περισσότερο και να κινούμαστε περισσότερο γρήγορα ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου