ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτο ξεμούδιασμα για τον Πρωταθλητή

Ισόπαλο με σκορ 2-2 σετ (25-16, 20-25, 21-25, 25-16) ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Παμβοχαϊκό που διεξήχθη το Σάββατο (10/9) στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Ο προπονητής του Πρωταθλητή Ελλάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την, έως τώρα, πορεία της προετοιμασίας και οι βολεϊμπολίστες να ξεφύγουν από τη μονοτονία των καθημερινών δυνατών προπονήσεων.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν χωρίς τους τρεις ξένους, οι οποίοι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα και η βασική επτάδα ήταν η εξής: Φιλίποφ (πασαδόρος), Ανδρεάδης – Κανέλος (κεντρικοί μπλοκέρ), Κουζούνης – Κοκκινάκης (ακραίοι), Ιωάννου (διαγώνιος), Φελέρης (λίμπερο). Στο τρίτο και τέταρτο σετ πασαδόρος έπαιξε ο Λιβαθηνός. Στο τρίτο σετ τη θέση του Ανδρεάδη πήρε ο υπό δοκιμή βολεϊμπολίστας, Τζορτζ Παπαδόπουλος, και στο τέταρτο σετ ο Καλμαζίδης άλλαξε και τον Κανέλο με τον Γιάννη Μάρκου.

Οι νεοφώτιστοι στην Α1 ξεκίνησαν με την ακόλουθη επτάδα: Ποτόνικ – Μπεκιάρης (ακραίοι), Στιβαχτής (πασαδόρος), Ντουσάρμ (διαγώνιος), Κατσανεβάκης – Καραγιάννης (κεντρικοί), Δημητρακόπουλος (λίμπερο). Στο τέταρτο σετ αγωνίστηκαν και οι: Σζάρεκ (δανεικός από τον Ολυμπιακό), Μπάκας, Σπηλιόπουλος, Λιόντος, Θεοδωρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε: "Ήταν δύσκολο να παίξουμε καλά σε θέματα τακτικής, καθώς ήταν μόλις το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Τα παιδιά έχουν καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις. Με το συγκεκριμένο φιλικό σπάσαμε τη μονοτονία των προπονήσεων και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αφού έχουμε και ελλείψεις. Έτσι, χωρίς τους ξένους, μπορούν να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες και τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα.

Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι προς τα Χριστούγεννα, αλλά ανταγωνιστικοί θα είμαστε νωρίτερα. Οι οικονομικές συνθήκες μπορεί να είναι δύσκολες, όχι μόνο στο βόλεϊ, αλλά γενικότερα, όμως μπορούν να αποτελέσουν την ευκαιρία να βγουν καλοί νέοι Έλληνες αθλητές"।Από την πλευρά του ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, είπε: "

Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον συνδυασμό που δουλεύουμε πολύ έως τώρα δηλαδή στο σερβίς – μπλοκ – άμυνα – αντεπίθεση. Κάναμε αρκετά λάθη. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε σε υποδοχή – επίθεση, τομείς που δίνουν τους πόντους. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών σε μία ομάδα που θα παίξει πρώτη φορά στην Α1. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας όπως και τα φιλικά παιχνίδια που δίνουμε"।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου