ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: «Αγώνας χωρίς ρυθμό»

Βαλβέρδε: «Αγώνας χωρίς ρυθμό»

9/9/2011
ΒΑΛΒΕΡΔΕΣτη απουσία του Ριέρα αλλά και στην έλλειψη ρυθμού, στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τη κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στη φιλική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρης που έληξε με σκορ 0-0.«Έγινε ένα αρκετά κακό παιχνίδι. Δεν είχε καθόλου ρυθμό κι αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό όπου δεν υπήρχε ανταγωνισμός για τις ομάδες. Φάνηκε πολύ η διαφορά όταν αγωνίζεσαι σε μια επίσημη αναμέτρηση και κυνηγάς τους βαθμούς και είναι πολύ διαφορετικό όταν παίζεις έτσι…. Φυσικά μας έκανε καλό να δοκιμάσουμε κάποιους παίκτες που δεν τους είχαμε δει, αλλά και να δούμε που έχουμε ακόμη προβλήματα για να τα λύσουμε».
O Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τους Μακούν, Ορμπάιθ και Αμπντούν τους οποίους είδε για πρώτη σε αγώνα του Θρύλου: «Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη ευκαιρία το σημερινό ματς για να βγάλουμε συμπέρασματα για τους παίκτες και για το ξεκίνημά τους, ωστόσο σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος».
Ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου ερωτήθηκε επίσης για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα θα παίξει ένα τόσο κρίσιμο ματς, χωρίς νεπίσημο παιχνίδι στα πόδια της: «Για τον Τζιμπούρ δε γνωρίζουμε ακόμη το βαθμό ετοιμότητάς του και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο», ενώ όσον αφορά το δεύτερο ζήτημα ο Ισπανός είπε: «Μας απασχολεί πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν έχουμε δώσει κάποιον αγώνα στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ διαφορετικό να πας σε μια τέτοια αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς άλλο επίσημο ματς. Το δεύτερο που μας απασχολεί και μας έχει προβληματίσει είναι η αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα. Το κενό είναι σημαντικό και είναι δύσκολο να εγγυηθούμε πως θα μπορέσουμε να το καλύψουμε. Έφυγε ένας παίκτης που ήταν μέλος του συνόλου».


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου