ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαστε... ροκ και δε μασάμε

Είμαστε... ροκ και δε μασάμε

8/9/2011
Ο λαός μας είναι ανεπανάληπτος, μοναδικός, υπέροχος, ροκ όσο κανένας άλλος... Για γαύρους μιλάμε, αρρωστάκια, τρελαμένους με τον πιο σπουδαίο σύλλογο στον πλανήτη. Για όλους μας ο Ολυμπιακός (μας) είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή μας μετά την οικογένειά μας. Αν και όλοι μας αισθανόμαστε τον Θρύλο δικό μας κομμάτι, μέλος της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Δεν είναι θεματάκι επικαιρότητας το συγκεκριμένο, απλά είπαμε να εκφράσουμε την κ...λα των απανταχού Ολυμπιακών της Γης με ένα κομμάτι που μας ταιριάζει απόλυτα. Θρύλος και τα μυαλά στα κάγκελα με Fear of the Dark και Iron Maiden.

Σε τούτη την ερυθρόλευκη γωνιά του διαδικτύου θα τα έχουμε όλα. Ό,τι γουστάρει να διαβάζει και να βλέπει κάθε γαύρος. Γιατί έτσι θέλουμε, να σας φτιάχνουμε και ενόψει Μαρσέιγ πάρτε μια γεύση από ερυθρόλευκη κερκίδα που ελπίζουμε να την ζήσουμε και εκεί. Να τρελαθούν οι Γάλλοι και να καταλάβουν ότι το "Βελοντρόμ" είναι... εσπερινός μπροστα στο Κολαστήριο του Ναού μας.

Έτσι σε βλέπουμε Θρύλε μου... Είσαι ροκ, είσαι αρρώστια ανίατη και αγάπη παντοτινή... Δεν θα ξενερώσουμε ποτέ με την πάρτη σου και θα είμαστε πάντα κοντά σου για το μεγαλείο σου. Ας θεοποιούν οι άλλοι τις Μπαρτσελονίτσες, τις Μιλανίτσες και όποια άλλη ομάδα θέλουν. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τα μυαλά στα κάγκελα.

Τι; Στερείται αντικειμενικότητας το άρθρο; Ε, και; Ολυμπιακοί είμαστε, ό,τι αισθανόμαστε το λέμε. Έτσι, πάμε να γουστάρουμε όλοι μαζί...

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου