ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Διήμερο ρεπό και επιστροφή την Δευτέρα

10/9/11

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψε στον Πειραιά από το Λιτόχωρο. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (12/9).

'Ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες παραμονής της αποστολής σε Καρπενήσι και Λιτόχωρο, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην βάση της στον Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο (10-11/9) ώστε να ξεκουραστούν και την Δευτέρα (12/9) θα επιστρέψουν κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ερυθρόλευκοι από την Δευτέρα θα επιστρέψουν σε ρυθμό διπλών προπονήσεων και θα συνεχίσουν την δουλειά τους στο ΣΕΦ έως και τις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Ιταλία ώστε να λάβουν εκεί μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων.

Σε αυτό το διάστημα, ενδιάμεσα, ο Ολυμπιακός θα δώσει και δύο ματς προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (στις 13 και τις 15 του ίδιου μήνα).

Όσον αφορά την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, ο Λαρισαίος γκαρντ από την Δευτέρα (12/9) αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά τον ρυθμό προπονήσεων μαζί με τους συμπαίκτες του και θα αποτελέσει ξανά ενεργό μέλος της ομάδας, καθώς μέχρι πρότινος έκανε ατομικές ασκήσεις και προπονήσεις δίχως σωματική επαφή। Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνεχίζει την αποθεραπεία του και τον επόμενο μήνα, όπως όλα δείχνουν, θα είναι έτοιμος ώστε να προπονηθεί κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου