ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ

Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου και των προπονήσεων του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (13/9, 21:45), ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ.
Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (13/9) ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2011 - 2012, αντιμετωπίζοντας την Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου και των προπονήσεων για τις δύο αντιπάλους, ενόψει της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (13/9, 21:45) και το οποίο είναι το εξής:


"Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

17:00: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Ερνέστο Βαλβέρδε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης".

19:00: Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για διάστημα 15 λεπτών.

19:30: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΜΑΡΣΕΪΓ, Ντιντιέ Ντεσάμπ, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης".

20:00: Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΜΑΡΣΕΪΓ στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης". Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για διάστημα 15 λεπτών".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου