ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινάει από το …2

Ξεκινάει από το …2

9/9/2011
Ξεκινάει από το …2
Τις «πόρτες» του ανοίγει επιτέλους το ιταλικό πρωτάθλημα, μετά την απεργία που ανέβαλε την έναρξή του στα τέλη Αυγούστου, αλλά αποζημιώνει τους φίλους του με τον καλύτερο τρόπο, αφού η «αυλαία» σηκώνεται με ντέρμπι.

Οι ομάδες της Serie A ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους από τη δεύτερη αγωνιστική, με τα ματς της πρώτης να πηγαίνουν για εμβόλιμη με την πρώτη ευκαιρία, και τη μεγάλη κόντρα μεταξύ Μίλαν και Λάτσιο να ξεχωρίζει.

Οι πρωταθλητές υποδέχονται την παρέα του Τζιμπρίλ Σισέ στο Μιλάνο, με στόχο να μπουν με το «δεξί» στην κούρσα για τη διατήρηση του τίτλου τους, έχοντας ήδη πάρει το Σούπερ Καπ. Από την άλλη πλευρά, οι «λατσιάλι» θέλουν με το… καλημέρα να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των «ροσονέρι» και δηλώσουν «παρών» στη διεκδίκηση του σκουντέτο. Τραυματίες για τους Ρωμαίους οι Λόρικ Τσάνα και Στέφαν Ράντου, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φεντερίκο Μαρκέτι. Πρόβλημα για τον Εντοάρντο Ρόχα και η αγωνιστική κατάσταση των Σκούλι, Στεντάρντο, Κόζακ και Στανκεβίτσιους.

Το «κλου» της αγωνιστικής πάντως είναι το πρώτο επίσημη παιχνίδι της Γιουβέντους στο νέο γήπεδό της, κόντρα στην Πάρμα. Η «Γηραιά Κυρία» υποδέχεται στην κατάμεστη από 41.000 οπαδούς έδρα της, τον κακό της δαίμονα. Οι «παρμέντσι» στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στο Τορίνο έχουν φύγει με 2 «διπλά» κάτι που απεύχεται ο Αντόνιο Κόντε για σήμερα. Μίρκο Βούτσινιτς και Αλεσάντρο Μάτρι οι μεγάλοι πονοκέφαλοι για τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν την αναμέτρηση της Κυριακής.

Δυνατή δοκιμασία περιλαμβάνει η… πρεμιέρα της δεύτερης αγωνιστικής και για την Ίντερ, η οποία ταξιδεύει στη Σικελία για να κοντραριστεί με την Παλέρμο, σε μια χρονιά που «μυρίζει» ισοπαλία. Οι «νερατζούρι» μία κερδίζουν και μία μένουν στο χι με τους «ροζανέρο» και μετά το περσινό 1-2, η παράδοση φέρνει «γκέλα». Βέβαια, το πρόβλημα για τον Ιταλό τεχνικό είναι οι απουσίες στην άμυνα κυρίως, όπου θα λείψουν οι Κίβου, Κόρντομπα και Μαϊκόν, ενώ εκτός παραμένουν και οι Πιόλι, Βιβιάνο. Εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει και ο Τιάγκο Μότα, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Ιταλίας με τη Σλοβενία.

Στα υπόλοιπα ματς, η Ρόμα θέλει ψάχνει το «τρίποντο» εντός έδρας κόντρα στην Κάλιαρι, ενώ Ουντινέζε και Νάπολι δοκιμάζονται στις έδρες των Λέτσε και Τσεζένα αντίστοιχα.


Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/09/2011

Μίλαν-Λάτσιο 21:45

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09/2011

Τσεζένα-Νάπολι 21:45

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/09/2011

Γιουβέντους-Πάρμα 13:30
Κατάνια-Σιένα 16:00
Κιέβο-Νοβάρα 16:00
Λέτσε-Ουντινέζε 16:00
Ρόμα-Κάλιαρι 16:00
Τζένοα-Αταλάντα 16:00
Φιορεντίνα-Μπολόνια 16:00
Παλέρμο-Ίντερ 21:45

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Αταλάντα-Παλέρμο
Μπολόνια-Λέτσε
Κάλιαρι-Νοβάρα
Κατάνια-Τσεζένα
Ίντερ-Ρόμα
Λάτσιο-Τζένοα
Νάπολι-Μίλαν
Πάρμα-Κιέβο
Σιένα-Γιουβέντους
Ουντινέζε-Φιορεντίνα

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου