ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τσάβι: «Kαλύτερος τεχνικός του κόσμου ο Γουαρδιόλα»

Τσάβι: «Kαλύτερος τεχνικός του κόσμου ο Γουαρδιόλα»

8/9/2011 
Καλύτερο προπονητή του κόσμου χαρακτήρισε ο Τσάβι τον Πεπ Γουαρδιόλα
ΤΣΑΒΙΟ διεθνής Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την άποψη οτι ο Γουαρδιόλα αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει καλύτερο προπονητή του κόσμου.
''Κατά τη γνώμη μου ο Γουαρδιόλα είναι ο καλύτερος τεχνικός του κόσμου. Έχει φέρει την επανάσταση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχει προσθέσει στο σύλλογο ότι ακριβώς χρειαζόταν. Η ομάδα υπό την καθοδήγησή του έχει πετύχει πολλά και μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα.

Όλοι οι παίκτες εκτελούμε πιστά τις οδηγίες του και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα. Κανείς μας δεν τον ρώτησε γιατί ο Μπούσκετς δεν πήρε φανέλα βασικού στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Όλοι οι παίκτες έχουν και στιγμές που δεν αγωνίζονται εξάλλου. Ακόμη και ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα δεν αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια.

Όσοι θεωρούν ότι είναι δεδομένη η παρουσία τους στην ενδεκάδα δεν πρόκειται να έχουν καλή συνεργασία με τον Πεπ. Ο καθένας μας στην ομάδα έχει ξεχωριστές ικανότητες, όμως πρέπει εντός γηπέδου να αποδεικνύει ότι αξίζει να αγωνίζεται. Ο Πεπ είναι δίκαιος προπονητής και αποφασίζει πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου