ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μιλάει ο Παππής;

Μιλάει ο Παππής;

8/9/2011
Το μεσημέρι της Παρασκευής στις 13:30 η Χίος θα παρουσιάσει σε ξενοδοχείο του νησιού τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα στο πόλο.

Μέσα σ' αυτά είναι και τρεις παίκτες που έφυγαν από τον Ολυμπιακό την περασμένη χρονιά αλλά και ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου ο οποίος μετά από την Παρτιζάν επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει στη Χίο. Με τέτοιο μπάτζετ οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί αλλά όλοι δεν περιμένουν να ακούσουν πως θα πάνε για το νταμπλ αλλα΄τον κ. Παππή.

Ο πρόεδρος του ΝΟΧ βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο θέμα της μεταγραφής του Ανδρέα Μιράλη και πριν από ημέρες μιλώντας στον κύκλο του έλεγε πως θα δώσει απαντήσεις...

Μάλιστα άφηναν να διαρρεύσει πως υπάρχει και κάτι άλλο στην υπόθεση και πως θα αποκαλυφθεί. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον εάν θα μιλήσει ο κ. Παππής και εάν θα ρίξει και άλλο λάδι στη... φωτιά που έχει ανάψει οδηγώντας δυο φιλικά σωματεία όπως τον Ολυμπιακό και τη Χίο σε κόντρα.

Η υπόθεση πάει να... ξεχαστεί και έχει σημασία να δούμε τις προθέσεις του προέδρου του ΝΟΧ. Θα δυναμίτησει το κλίμα ή θα αλλάξει τακτική;

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου