ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σκέψεις εκπλήξεις

Σκέψεις εκπλήξεις

7/9/2011
Θέμα προς συζήτηση τα επόμενα 24ωρα θα είναι μεταξύ άλλων στο τεχνικό τιμ και  οι πτέρυγες του Ολυμπιακού στο ματς με τη Μαρσέιγ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη γαλλική ομάδα στο Καραϊσκάκη και μεταξύ άλλων σκέψεών του εξετάζει το ενδεχόμενο να καταλήξει σε λύσεις-εκπλήξεις!  Οπως αναφέρει ο  «Πρωταθλητής», οι πρώτες επιλογές φαίνεται να είναι ο Φετφατζίδης για τη δεξιά πλευρά και ο Φουστέρ για την αριστερή, κανείς όμως δεν βάζει το χέρι του ότι θα είναι και οι τελικές.

Εχοντας χάσει μέσα σε λίγες ώρες τρεις παίκτες από τα άκρα (Ριέρα, Χαβίτο, Γκρμπιτς), ίσως χρειαστεί να καταφύγει σε αλχημείες.  Ολα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ ο Ισπανός. Αν αποφασίσει να πιέσει από το πρώτο λεπτό και να μπει επιθετικά στις μπροστά θέσεις των δύο άκρων θα μπουν επιθετικογενείς παίκτες.

 Αν θελήσει να μπει πιο συγκρατημένα, ίσως δούμε τον  Χολέμπας μπροστά απο τον Μαρκάνο, ενδεχομένως και τον Τοροσίδη σε θέση δεξιού χαφ με τον Μανιάτη πίσω του!   Ο Φουστέρ, είναι ο παίκτης που θα κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του και στο αριστερό άκρο, ωστόσο,  ο Βαλβέρδε έχει αμφιβολίες για το αν ο Γέστε θα είναι σε θέση να κάνει ό,τι και εκείνος στον άξονα. Αν ο Χολέμπας, επιλεγεί για την θέση του ακραίου χαφ, τότε θα έχει από πίσω του τον Μαρκάνο, σκέψη που αρέσει στον Βαλβέρδε, καθώς θωρακίζει αμυντικά την ομάδα του.

Ο «Τόρο» ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής στο νικηφόρο 1-0 επί του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ, ενώ και η ικανότητά του να παίζει σε διάφορες θέσεις δύσκολα μπορούν να τον αφήσουν έξω από τέτοιο ματς.

Σίγουρα ο... πονοκέφαλος του Βαλβέρδε για την ιδανική σύνθεση θα μεγαλώνει όσο περνούν οι μέρες...
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου