ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δηλωσεις παικτων ομαδας μπασκετ για το παιχνιδι με ΑΓΟΡ

Δηλωσεις παικτων ομαδας μπασκετ για το παιχνιδι με ΑΓΟΡ

Ο Κώστας Παπανικολάου επεσήμανε πως κρατάει τη νίκη επί του Ρεθύμνου και στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Εφές.

Κόντρα στο Ρέθυμνο ο Κώστας Παπανικολάου πέτυχε 13 πόντους, παίζοντας με διάθεση και φιλότιμο. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε πως το μυαλό του, πλέον, είναι στο ματς κόντρα στην Εφές.

"Συγχαρητήρια για Ρέθυμνο. Εύχομαι ο, τι καλύτερο. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και για τρία δεκάλεπτα κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής μας, αν εξαιρέσουμε τα πολλά λάθη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ κακοί, αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το αγαπημένο του παιχνίδι, να τρέξει. Ότι σταματήσαμε στην αρχή, το αφήσαμε στο τέλος.

Πρέπει να κοιτάξουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε τώρα το ματς με την Εφές".

Σλούκας: "Να προσέξουμε τα νεκρά σημεία"

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του, ενώ τόνισε πως το προπονητικό-τιμ τον έχει βοηθήσει στο να ανεβάσει την απόδοση του.

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό, καθώς για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν στους κορυφαίους παίκτες των Πειραιωτών. Σε 16 λεπτά συμμετοχής ήταν απόλυτα εύστοχος (11π, 1/1δ, 2/2τρ, 3/3β), ενώ μοίρασε 3 ασίστ και είχε 1 κλέψιμο.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 22χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στην επικράτηση επί του Ρεθύμνου στο ΣΕΦ με σκορ 97-82, απαντώντας στο γεγονός πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες του: "Σίγουρα χρειάζεται να μας κάνει παρατηρήσεις ο κόουτς, όταν κάνουμε λάθη και δεν παίζουμε σωστά. Με το Ρέθυμνο χαλαρώσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Σίγουρα χρειάζεται να μας κάνει παρατηρήσεις γιατί χαλαρώσαμε έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι".

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στην Εφές, σχολίασε: "Θα πρέπει να προσέξουμε τα νεκρά σημεία, την άμυνά μας και να παίξουμε καλά στην έδρα μας", ενώ όσον αφορά για την δική του απόδοση, καθώς από αγώνα σε αγώνα παίζει όλο και καλύτερα, είπε: "Με έχουν βοηθήσει πολύ οι προπονητές μου σίγουρα έχω βελτιωθεί, αλλά πάνω απ' όλα η ομάδα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου