ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ίβκοβιτς: "Χαλαρώσαμε στο τέλος"

Ίβκοβιτς: "Χαλαρώσαμε στο τέλος"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε στην κακή άμυνα και στο χαλάρωμα των παικτών του στην 4η περίοδο, επεσήμανε πως ο Λο και ο Ντορσί θα βοηθήσουν την ομάδα, ενώ τόνισε πως του άρεσε η ομάδα του ΑΓΟΡ.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος στο 4ο δεκάλεπτο, καθώς οι ερυθρόλευκοι χαλάρωσαν στην άμυνα. Ξεχώρισε, όμως, την ομάδα του Ρεθύμνου, λόγω του στυλ που έπαιξε μπάσκετ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σχολίασε: "Παίξαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ένα ιδιαίτερο στυλ. Παίζει πολύ επιθετικά και σουτάρει πολύ. Άλλωστε, είναι η κορυφαία ομάδα σε προσπάθειες στην Ελλάδα. Χρειάζεται να αντιδράσουμε στην άμυνα ένας εναντίον ενός που ήταν καλή στα τρία δεκάλεπτα και από εκεί έμεινα ικανοποιημένος. Χαλαρώσαμε, όμως, στην 4η περίοδο. Κάναμε λάθη και δεν παίξαμε σωστή άμυνα.

Ο Κρίστμας ήταν στην μέρα του και φάγαμε 33 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, όσους δηλαδή σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Αυτό δεν επιτρέπεται να συμβαίνει. Στο τέλος το ματς έμοιαζε περισσότερο με φιλικό και φτάσαμε στη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης".

Για τους Λο και Ντορσί, ο Σέρβος τεχνικός, σχολίασε: "Έχουμε σοβαρές υποχρεώσεις και πιστεύω ότι οι δυο νέοι παίκτες μας, όπως ο Λο και ο Ντορσί, θα μας βοηθήσουν. Είμαι σίγουρος πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της η ομάδα τις επόμενες δέκα μέρες. Θα μας βοηθήσει πιστεύω αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια. Προσωπικά μου αρέσει αυτό το στυλ μπάσκετ που παίζει ο ΑΓΟΡ. Μας ανάγκασαν να κάνουμε 21 λάθη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου