ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μανιάτης: "Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα"

Μανιάτης: "Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα"

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου Περιστερίου μίλησε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος τόνισε πως στην συνέχεια ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος.

Ο διεθνής άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα νεύρα των τελευταίων λεπτών.


Tο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης αν και δεν είχαμε καλή απόδοση. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα βρούμε τον απαραίτητο ρυθμό και θα είμαστε καλύτεροι, έχοντας απόδοση όπως στα τελευταία ματς του 2011.

Αν ο Τζεμπούρ είχε πετύχει γκολ τις δύο ευκαιρίες, το ματς θα ήταν αρκετά διαφορετικό γιατί ο Ατρόμητος έπαιζε πολύ πίσω. Στο β' μέρος μας βγήκε και η κούραση γιατί σίγουρα ήμασταν επηρεασμένοι από την διακοπή, αλλά πιστεύω στην συνέχεια θα παίξουμε καλύτερα".

Σε ερώτηση αν επηρεάστηκαν από την γκέλα του ΠΑO ο Μανιάτης τόνισε: "Όχι εμείς σε κάθε ματς κοιτάμε την νίκη και τι κάνει ο αντίπαλος μας θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος".

Για τα νεύρα στα τελευταία λεπτά: "Σίγουρα δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό μας έφερε εκνευρισμό. Ίσως αγχωθήκαμε στα τελευταία λεπτά. Θέλουμε νίκες και στα επόμενα ματς για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.

Τέλος, για την Εθνική και σε ποια θέση θα ήθελε να χρησιμοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είπε: "Όπου θέλει ο Σάντος. Εγώ θέλω να παίξω στα τελικά και να τα πάει καλά η Εθνική γιατί είναι ένας όμιλος που μπορούμε να τα καταφέρουμε".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου