ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η Τσέλσι δέχτηκε την πρόταση για τον Κακουτά

Η Τσέλσι δέχτηκε την πρόταση για τον Κακουτά

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η Τσέλσι αποδέχτηκε (!) την πρόταση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Γκαέλ Κακουτά. Επιλογή Ερνέστο Βαλβέρδε ο Γάλλος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός.
Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα από την γνωστή ιστοσελίδα "mercato.365", η Τσέλσι αποδέχτηκε (!) την πρόταση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του 21χρονου μεσοεπιθετικού, Γκαέλ Κανουτά. Επιλογή Ερνέστο Βαλβέρδε ο ταλαντούχος Γάλλος χαφ-εξτρέμ, για τον οποίο είπε τα καλύτερα ο συμπατριώτης του Φρανσουά Μοδέστο.
Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Γκαέλ Κακουτά. Γαλλικό δημοσίευμα, λίγο αργότερα, αναφέρει πως η Τσέλσι, στην οποία έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2015 ο 21χρονος (21/6/1991) μεσοεπιθετικός, αποδέχτηκε την πρόταση των Πειραιωτών για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το κείμενο, ο παίκτης αποτελεί επιλογή του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή μέσω dvd's, ενώ επισημαίνει πως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Γκαέλ Κακουτά ο συμπατριώτης του Φρανσουά Μοδέστο.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι και η απάντηση του ταχύτατου χαφ-εξτρέμ, ο οποίος ξεχωρίζει για την άριστη τεχνική του κατάρτιση, με τις ετήσιες αποδοχές του στην Τσέλσι να φτάνουν το 1.000.000 ευρώ.

Ο Κακουτά εν δράσει:

Gael Kakuta _ Chelseas Rising Star από Zamponakos
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου