ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μπαρούτι ΑΕΚ, «πυροσβέστης» Κωστένογλου!

Μπαρούτι ΑΕΚ, «πυροσβέστης» Κωστένογλου! 

5/1/2012

Μπαρούτι ΑΕΚ, «πυροσβέστης» Κωστένογλου! 
Φωτιά στη… μπαρουταποθήκη των αποδυτηρίων της ΑΕΚ απείλησαν ν’ ανάψουν τα (καθόλου) νεότερα στο θέμα των πληρωμών.

Η μεταφορά απ’ τους αρχηγούς των νέων εκκλήσεων Αδαμίδη για υπομονή μετέτρεψε σε ένταση τις μουρμούρες.

Η πυροσβεστική παρέμβαση του Κωστένογλου, ωστόσο, με το χαρακτηριστικό «άντρες είμαστε, όλοι μαζί βιώνουμε το πρόβλημα» κατεύνασε -μέχρι νεωτέρας- τα πνεύματα.

Λογικό είναι πως οι παίκτες περίμεναν πώς και πώς νεότερα απ’ τη συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τους αρχηγούς. Όταν, λοιπόν, εκείνοι επέστρεψαν στ’ αποδυτήρια μεταφέροντας τη «μια απ’ τα ίδια» κατάσταση -των νέων αιτημάτων για υπομονή και των νέων υποσχέσεων για (κάποιες) πληρωμές μέχρι τα τέλη του μήνα- δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξέσπασαν.

Παρόλο, λοιπόν, που (δια στόματος Δέλλα και Κωστένογλου) επαναλήφθηκε ότι ο καθένας πλέον είναι ελεύθερος να πράξει κατά βούληση, υπήρξαν κάποιοι που εξωτερίκευσαν πιο έντονα από τους υπόλοιπους τη δικαιολογημένη δυσαρέσκειά τους.

Ειδικά ο Φαμπιάν Βάργκας, που δεν μπόρεσε να μην αναρωτηθεί πώς να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του, όταν το σπίτι και το αυτοκίνητό του είναι απλήρωτα και το μόνο που εισπράττουν οι παίκτες τόσο καιρό είναι λόγια. Πριν, ωστόσο, το ξέσπασμα του Κολομβιανού και οι υπόλοιπες μουρμούρες επεκταθούν, ο Νίκος Κωστένογλου επενέβη αποτελεσματικά.

Με ατάκες όπως «άντρες είμαστε, όλοι μαζί βιώνουμε αυτή την κατάσταση» και αφού υπενθύμισε ότι οποιοσδήποτε δεν αντέχει, μπορεί να πάει στη διοίκηση ή να πράξει όπως θεωρεί -έχοντας την πλήρη κατανόηση όλων- ξεκαθάρισε πως «είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας». Εκτόνωσε, έτσι, την κατάσταση -άγνωστο όμως πόσο και μέχρι πότε.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου