ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Λουκέτο στην «Εξέδρα»

Λουκέτο στην «Εξέδρα»

5/1/2012

Μετά από 1124 φύλλα η «Εξέδρα» δεν θα... κρεμαστεί αύριο στα περίπτερα, καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο αναστέλλεται η κυκλοφορία. Ασφαλιστικά μέτρα από τους εργαζόμενους.

Ραγδαίες και δυστυχώς για τους εργαζόμενους, καθόλου ευχάριστες δεν ήταν οι εξελίξεις στην «Εξέδρα». Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την εργοδοσία, η αθλητική εφημερίδα αναστέλλει την κυκλοφορία της, ζητώντας από τους εργαζόμενους να σταθούν στην λέξη αναστολή καθώς επισημάνθηκε πως θα γίνουν προσπάθειες για να επιστρέψει και πάλι στα περίπτερα.
Λουκέτο στην «Εξέδρα» Κάτι τέτοιο όμως όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν μόνο εύκολο δεν είναι, ενώ το μόνο δεδομένο είναι πως μετά από 1124 φύλλα, η «Εξέδρα» δεν θα... κρεμαστεί αύριο στα περίπτερα, ενώ οι εργαζόμενοι χάνουν την δουλειά τους σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή.
Στον αέρα παραμένει το θέμα των αποζημιώσεων περίπου 50 δημοσιογράφων και τεχνικών οι οποίοι περιμένουν από την ιδιοκτησία να τηρήσει τουλάχιστον το τελευταίο εργασιακό δικαίωμά τους.
Για αυτόν τον λόγο, από Δευτέρα προτίθενται να ακολουθήσουν τη νομική οδό είτε με ασφαλιστικά μέτρα είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν την αποζημίωση και τα οφειλόμενα χρήματα από το παρελθόν...
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου