ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Την «ψάχνουν» για Μόρα

Την «ψάχνουν» για Μόρα 

5/1/2012

Την «ψάχνουν» για Μόρα
Ο τραυματισμός του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό και η αναχώρηση του Σεντρίκ Καντέ για το Copa Africa φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη απόκτησης ενός αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Το όνομα που ακούγεται έντονα στα «πράσινα» στέκια είναι αυτό του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος και συμφέρει οικονομικά και θα λύσει τα χέρια του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Τον Μοράις στέλνει στο «τριφύλλι» ο Τύπος της Κύπρου.

Πλέον, μετά την απώλεια του Μπουμσόνγκ, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον για ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης και την επικείμενη αναχώρηση του Σεντρίκ Καντέ για να ενισχύσει την εθνική του Μάλι στο Copa Africa, οι αμυντικοί που είναι διαθέσιμοι είναι μόνο τρεις. Ο Σαριέγκι, ο πιτσιρικάς Τριανταφυλλόπουλος και ο, εδώ και καιρό εκτός πλάνων, Μπιάρσμιρ. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει οπωσδήποτε έναν κεντρικό αμυντικό έτσι ώστε να καλύψει τα κενά.

Το όνομα που «έπαιξε» πολύ στις κουβέντες των «πρασίνων» είναι αυτό του Βαγγέλη Μόρα. Ο Έλληνας στόπερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το «τριφύλλι» αλλά τελικά η περίπτωση του δεν προχώρησε αλλά τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Το κασέ του Μόρα δεν είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό και το σίγουρο είναι πως θα προταθεί στον Φερέιρα, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι. Στα υπόψιν του Πορτογάλου είναι και ο συμπατριώτης του, Μιγκέλ Βιτόρ της Μπενφίκα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μόρας μένει ελεύθερος από την Σουόνσι στις 15 Ιανουαρίου και για εκείνον φαίνεται να ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό, τα κυπριακά Μέσα αναφέρουν πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νούνο Μοράις. Το συμβόλαιο του μέσου του ΑΠΟΕΛ λήγει το καλοκαίρι και στις επαφές που είχε η διοίκηση της κυπριακής ομάδας με τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν κάποιες διαφορές, κάτι που έχει «φουντώσει» τις φήμες πως είναι έτοιμος να μετακομίσει στο «τριφύλλι».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου