ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τα δεδομένα για Σηφάκη

Τα δεδομένα για Σηφάκη

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, φαντάζει το φαβορί για την αντικατάσταση του Φράνκο Κοστάνσο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα στην περίπτωσή του και στο λιμάνι δεν βιάζονται για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.
Ο Φράνκο Κοστάνσο θεωρείται ξένο σώμα εδώ και καιρό στο λιμάνι και οι ιθύνοντες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις τερματοφυλάκων για να επιλέξουν τον "εκλεκτό" που θα πλαισιώσει τους Μπάλας Μέγκιερι και Σήφη Δασκαλάκη.
Αν και στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και πολύ για να κάνουν κάποια κίνηση, τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι το μεγάλο φαβορί για το "χρίσμα" είναι ο τερματοφύλακας του Άρη και παλιότερος παίκτης της ομάδας, Μιχάλης Σηφάκης.

Στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έχουν ορίσει ως ημέρα εκκίνησης των μεταγραφικών κινήσεων την 10η του Ιανουαρίου, ωστόσο έχουν πραγματοποιήσει κάποιες πρώτες επαφές με τη μεριά του Κρητικού γκολκίπερ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal News", υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι όποιες οικονομικές διαφορές θα ξεπεραστούν και η συμφωνία θα κλείσει στα περίπου 400 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρονιά συμβολαίου.

Μάλιστα, στην πλατεία Αλεξάνδρας έχουν "ψάξει" και τον τραυματισμό που ταλαιπωρεί εδώ και μήνες τον Μιχάλη Σηφάκη (αναμένεται να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων στα τέλη του μήνα) και έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι, σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να επηρεάσει την απόδοσή του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου