ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Βαλβέρδε: "'Οχι μούτρα στον πάγκο"

Βαλβέρδε: "'Οχι μούτρα στον πάγκο"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε παρατηρήσεις στην προπόνηση στους παίκτες του, επισημαίνοντας τους: "Δεν θέλω να βλέπω μούτρα απ' όσους είναι στον πάγκο. Κάνετε ζέσταμα με μεγάλη καθυστέρηση".
Κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού στο Ρέντη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να κάνει ορισμένες παρατηρήσεις τόσο στους κυρίως αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, όσο και στους βασικούς όταν δεν θα είναι στην ενδεκάδα, επισημαίνοντας τους πως δεν θέλει να τους βλέπει μουτρωμένους στον πάγκο, κάτι το οποίο παρατήρησε στο ματς με τον Ατρόμητο. Επίσης, τους έκανε συστάσεις ώστε να κάνουν γρήγορα προθέρμανση όταν τους το λέει και να μην αργούν.
Συγκεγκριμένα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σχολίασε: "Οι περισσότεροι αναπληρωματικοί βγήκατε για ζέσταμα με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αργήσετε και δεν είναι πρόβλημα να βγείτε 5-10 λεπτά αργότερα, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή.

Όταν λέμε ότι πρέπει να γίνει μία αλλαγή, πρέπει να γίνει εκείνη τη στιγμή και όχι να καθυστερούμε χωρίς λόγο. Είναι διαφορετικό να κάνουμε 2-3 λεπτά την αλλαγή και διαφορετικό 6 λεπτά. Τα 6 λεπτά είναι ένας πολύς χρόνος για το ποδόσφαιρο και ειδικά σε αυτά τα ματς που δεν τα έχουμε καθαρίσει".

Σε εκείνο το σημείο ο Μάρκο Πάντελιτς, απάντησε: "Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουν πρώτα οι βασικοί μασάζ και μετά εμείς, γι’ αυτό αργήσαμε".

Τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε: "Εντάξει, δεν είναι πρόβλημα αυτό, αλλά είναι πιο γενικό το φαινόμενο. Το κακό είναι ότι όταν δεν κάνετε σωστό ζέσταμα, δεν θα είστε έτοιμοι όταν χρειαστεί να μπείτε στον αγώνα. Επίσης, μερικοί από εσάς έχουν μούτρα στον πάγκο και δείχνουν να μην έχουν όρεξη. Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει..."

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου