ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Εκτός Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα

Εκτός Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα

Την αποστολή για την Δράμα και τον Κυριακάτικο αγώνα με την Δόξα ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάμπλο Ορμπάιθ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Χοσέ Χολέμπας.
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με την Δόξα Δράμας.
Ο Βάσκος τεχνικός μετά την λήξη της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής. Ανάμεσα τους δεν βρίσκονταν οι Πάμπλο Ορμπάιθ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Χοσέ Χολέμπας, Σήφης Δασκαλάκης, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιώργος Βαλεριάνος και Τζαμέλ Αμπντούν.

Τους τρεις πρώτους, ο προπονητής του Ολυμπιακού τους άφησε εκτός προφανώς για να τους ξεκουράσει, ενώ τους υπόλοιπους για αγωνιστικούς λόγους.

Από 'κει και πέρα, την αποστολή για το ματς με την Δόξα απαρτίζουν οι Κοστάνσο, Μέγκερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν με την προπόνηση που έγινε στις 15:00, την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 8/1, 19:30) αγώνα με την Δόξα Δράμας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο στάδιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Ομπάιθ, Χολέβας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου