ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δεν τους λες και… εύκολους

Δεν τους λες και… εύκολους 

7/1/2012

Δεν τους λες και… εύκολους
Δύσκολο έργο αναμένεται να έχουν οι πρωτοπόροι της Α1 μπάσκετ στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στην Καβάλα με την τοπική ομάδα έχοντας πολλές απουσίες (Σπανούλη, Παπαδόπουλο, Μάντζαρη, Κατσίβελη), ο –πλήρης- Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον δυνατό φέτος Πανιώνιο, ενώ ο Κολοσσός θα παίξει εκτός έδρας με το Περιστέρι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το Μαρούσι θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη κόντρα στον ΚΑΟΔ, ο Άρης θα προσπαθήσει να περάσει αλώβητος από την δυνατή έδρα του ΑΓΟΡ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας καθώς την Τετάρτη γκέλαρε κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Το ρεπό του έχει ο Ηλυσιακός.

Αναλυτικά

Σάββατο 7 Ιανουαρίου

Μαρούσι-ΚΑΟΔ

Χωρίς τους Ρικ Αποντάκα, Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς και Άνταμ ΜακΚόι που ναι μεν έχουν αποκτηθεί αλλά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής θα υποδεχθεί το Μαρούσι τον ΚΑΟΔ. Η υπόθεση Χόμαν έδειχνε να τελειώνει για το σύλλογο των βορείων προαστίων, πράγμα που θα του επέτρεπε να χρησιμοποιήσει τους τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αυτό σημαίνει ότι για ακόμα ένα ματς η ομάδα του Νίκου Λινάρδου, που ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη, θα παραταχθεί… λειψή. Από την άλλη οι Δραμινοί έρχονται από μία σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και δείχνουν ότι και με την προσθήκη των Μπάβτσιτς και Μονρό έχουν βρει το ρυθμό τους.

Καβάλα-Ολυμπιακός

Φορμαρισμένος, αλλά… αποδεκατισμένος ταξιδεύει στην Καβάλα ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι», που πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο πρώτο τους ματς για το 2012 κόντρα στον Πανιώνιο, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους του Σπανούλη, Παπαδόπουλο, Μάντζαρη αλλά και τον Δημήτρη Κατσίβελη που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς καθώς στο ματς με τους «κυανέρυθρους» είχε έναν μικροτραυματισμό. Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι που έρχονται από το ρεπό τους και παρουσιάζονται πολύ δυνατοί στην έδρα τους.

ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με τον Ίκαρο Καλλιθέας να έρχεται από μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό και τον ΠΑΟΚ να έχει γνωρίσει αναπάντεχη ήττα από τον νεοφώτιστοι ΚΑΟΔ. Οι γηπεδούχοι έχουν να αντιμετωπίσουν την απουσία του Αντριουσκεβίτσιους και την φυγή του Γκορί, για αυτό και προχώρησαν στην απόκτηση του Μίλουτιν Άλεξιτς, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν προλάβει να αγωνιστεί με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Χωρίς του τραυματίες Τσιάρα και Αγαδάκο η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη που όμως παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο με τις προσθήκες των Μπεκ, Μπάξτερ και Βασίλιεβιτς.


Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Περιστέρι-Κολοσσός

Με απόντες του Ρόμπι και Μπόατενγκ το Περιστέρι υποδέχεται στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον πρωτοπόρο Κολοσσό. Οι γηπεδούχοι, μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα, μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Τη θεαματική τους πορεία θέλουν να συνεχίσουν οι «θαλασσί» που μοιράζονται την πρώτη θέση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι φιλοξενούμενοι.

ΑΓΟΡ-Άρης

Τον Άρη φιλοξενεί την Κυριακή η ομάδα-έκπληξη της Α1, ΑΓΟΡ. Το Ρέθυμνο παρουσιάζεται εξαιρετικό στην έδρα του ενώ αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος για τον Κολοσσό που νίκησε τελικά στην παράταση στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 11η αγωνιστικής. Ο κόουτς της κρητικής ομάδας, Στέργιο Κουφός, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Μπόγρη. Ο νεαρός σέντερ μετά το διάστρεμμα ταλαιπωρείται και από ίωση. Πάντως οι «κίτρινοι» δείχνουν βελτιωμένοι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Με όλα του βέλη στην… φαρέτρα μετά και την επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» έδειξαν θετικά δείγματα στο τελευταία τους ματς με το Περιστέρι και θέλουν να εκμεταλλευτούν το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» ώστε να προετοιμαστούν καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague. Από την άλλη ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι το ίδιο… ευτυχισμένος με τον ομόλογό του στον πάγκο του «τριφυλλιού» καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νίκο Μπάρλο αλλά και τον Μάριο Μπατή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου

16:00 Μαρούσι-ΚΑΟΔ (κλειστό Αγίου Θωμά)
17:00 Καβάλα-Ολυμπιακός (ΔΑΚ Καλαμίτσας, ΝΕΤ)
19:00 ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας (PAOK Sports Arena, ΕΤ-3)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

16:00 Περιστέρι-Κολοσσός (Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου»)
16:00 ΑΓΟΡ-Άρης (Κ.Γ. «Μελίνα Μαρκούρη)
19:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (ΟΑΚΑ, ΝΕΤ)

Ρεπό: Ηλυσιακός

Βαθμολογία (σε 11 αγώνες)

Ολυμπιακός 19*
Παναθηναϊκός 19*
Κολοσσός 19*
Πανιώνιος 17*
ΑΓΟΡ 15*
Καβάλα 15*
Περιστέρι 15*
ΠΑΟΚ 15
Ηλυσιακός 15
Άρης 14*
ΚΑΟΔ 13*
Ίκαρος Καλλιθέας 12*
Μαρούσι 10*

* Ολυμπιακός, Κολοσσός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΑΓΟΡ, Καβάλα, Περιστέρι, Άρης, ΚΑΟΔ, Ίκαρος Καλλιθέας και Μαρούσι έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς έχουν πάρει το ρεπό τους.


Επόμενη αγωνιστική (12η)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

16:00 Κολοσσός-Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)
16:00 Πανιώνιος-Καβάλα
16:00 ΚΑΟΔ-ΑΓΟΡ
17:00 Ίκαρος Καλλιθέας-Μαρούσι
17:00 Ολυμπιακός-Ηλυσιακός
18:00 Άρης-Περιστέρι (ΕΤ-3)

Ρέπο: ΠΑΟΚ

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου