ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο Κατάι επέστρεψε στην Βοϊβοντίνα

Ο Κατάι επέστρεψε στην Βοϊβοντίνα

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Βοϊβοντίνα για τον δανεισμό του Κατάι, κάτι το οποίο ήταν διάθεση του παίκτη, από την στιγμή που στον ΟΦΗ δεν πήρε ευκαιρίες. Το γεγονός ανακοινώθηκε και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία, η επιθυμία του Αλεξάνταρ Κατάι έγινε πραγματικότητα, καθώς ο 21χρονος (6/2/1991) χαφ-εξτρέμ επέστρεψε στην πρώην ομάδα του, Βοΐβοντίνα, με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ λίγο αργότερα το γεγονός ανακοινώθηκε και επίσημα από την πειραϊκή διοίκηση.
Οι Πειραιώτες αγόρασαν το περασμένο καλοκαίρι τον ταλαντούχο Αλεξάνταρ Κατάι από την Βοΐβοντίνα, αλλά στην προετοιμασία της ομάδας ο Σέρβος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν έπεισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με αποτέλεσμα να τον "κόψει" από το ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι, τότε, επέλεξαν να τον δώσουν με μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ, αλλά στον σύλλογο της Κρήτης δεν κατάφερε να καθιερωθεί, παίρνοντας, μάλιστα, ελάχιστες ευκαιρίες από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, όντας δυσαρεστημένος και ο ίδιος ο παίκτης, να αποχωρήσει από το Ηράκλειο, έχοντας την διάθεση, από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, να επιστρέψει στην Σερβία και στην πρώην ομάδα του, Βοϊβοντίνα.

Η πειραϊκή ΠΑΕ, λοιπόν, δεν έφερε αντίρρηση στο ενδεχόμενο αυτό και σύμφωνα με τους Σέρβους ήρθε σε συμφωνία με την Βοΐβοντίνα για τον δανεισμό του Αλεξάνταρ Κατάι έως και το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Νικόλα Νταμιάνατς, ο οποίος σχολίασε: "Ο Κατάι ήθελε να αγωνιστεί τους επόμενους μήνες στην Βοϊβοντίνα και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκριναν πως αυτή την στιγμή αυτή είναι η καλύτερη δυνατή λύση". Ο εν λόγω μάνατζερ αποκάλυψε, επίσης, πως για τον πελάτη του ενδιαφέρθηκε και ο Ερυθρός Αστέρας, ώστε να τον αποκτούσε δανεικό, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Βοϊβοντίνα για την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Αλεξάνταρ Κάταϊ."

Τα γκολ του Κατάι στην προετοιμασία με τον Ολυμπιακό:

Γκολ Κατάι από redplanetgr


HEERENVEEN-OLYMPIAKOS 0-2 ME GOAL TOY KATAI από koukos_81

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου