ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Λύση τώρα, αλλιώς…

Λύση τώρα, αλλιώς… 

6/1/2012

Λύση τώρα, αλλιώς…
Με τη διάλυση της ομάδας να βρίσκεται προ των πυλών, η ανάγκη για άμεση λύση στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι επιτακτική. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να εκραγούν, πολλοί αντέδρασαν έντονα στη χθεσινή έκκληση του Σταύρου Αδαμίδη να κάνουν κι άλλη υπομονή και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κύμα προσφυγών και αποχωρήσεων βασικών παικτών.

Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα που μυρίζει μπαρούτι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθεί να ελπίζει σε λύση. Από τη διοίκηση διαρρέεται αισιοδοξία (άγνωστο από πού πηγάζει) για λύση μέχρι την επόμενη εβδομάδα, με τις ελπίδες να συγκεντρώνονται στην πλευρά του Άραβα ενδιαφερόμενου που εκπροσωπείται από τον Γιάννη Βλάχο. Ο Σταύρος Αδαμίδη είχε νέα συνάντηση χθες με το δικηγόρο του υποψηφίου επενδυτή και ελπίζει σε ευχάριστα νέα μέσα στις επόμενες ημέρες. Γιατί από τα άλλα μέτωπα… ουδέν.

Οι δύο εταιρείες με τις οποίες συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ την περασμένη εβδομάδα δεν έχουν ακουστεί έκτοτε, ενώ ο Βασίλης Ξενιάδης δεν δείχνει σε θέση να δώσει λύση και πολλοί φοβούνται μήπως η ΑΕΚ πέσει σε λάθος χέρια. Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει ραντεβού ανάμεσα στον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Χάρη Οικονομόπουλο, και τους δικηγόρους του Έλληνα επιχειρηματία. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν χειροπιαστές αποδείξεις για την οικονομική ευρωστία του Βασίλη Ξενιάδη, αφού τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει είναι αν μη τι άλλο… ανησυχητικά.

Ανάσα από Γκέντσογλου

Στην Ιταλία και μία εκ των Αταλάντα (το πιθανότερο) ή Τσεζένα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο 22χρονος μέσος έχει υπογράψει προσύμφωνο και η ΑΕΚ θα καρπωθεί 500.000 ευρώ, όμως στα ταμεία της θα μπουν περίπου 200.000 ευρώ, αφού τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν για να εξοφληθεί ο παίκτης. Ο επόμενος παίκτης που θα πουληθεί δεν αποκλείεται να είναι ο Κώστας Μανωλάς, αφού η Έβερτον εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Δοκιμή για Λιβαδειά

Τις πρώτες του σκέψεις για το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό φανέρωσε ο Νίκος Κωστένογλου στη χθεσινή προπόνηση. Το πιθανότερο σχήμα είναι Αραμπατζής, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς ή Δέλλας (φαβορί ο πρώτος), Κοντοές (έχει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος) ή Αργυρίου, Γεωργέας, Ρίκκα, Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ και Σιαλμάς. Εκτός μάχης παραμένουν οι Λυμπερόπουλος και Γκούντγιονσεν, ενώ στον πάγκο φαίνεται πως θα μείνει ο Μάκος, που δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου