ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ποτουρίδης: "Δυνατά από το ξεκίνημα"

Ποτουρίδης: "Δυνατά από το ξεκίνημα"

Ο Γιάννης Ποτουρίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τη Δόξα και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να διευρύνει το σερί των νικών της στο πρωτάθλημα.
Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι παραχώρησε ο Γιάννης Ποτουρίδης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής (8/1, 19:30, Novasports) με την Δόξα, αλλά και τον στόχο του Ολυμπιακού που είναι να διευρύνει το σερί των νικών του στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ποτουρίδης στην κάμερα της NOVA:

Γιάννη, ο δεύτερος σας αντίπαλός σας στην ανατολή του 2012 είναι η Δόξα Δράμας. Το γεγονός πως προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, είναι ένα καμπανάκι για εσάς;

"Όπως βλέπουμε, όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικές. Πιστεύω πως αν η ομάδα μου μπει απ' το πρώτο λεπτό δυνατά, δε θα έχει να φοβηθεί τίποτα. Απλώς, να κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια. Να μην έχουμε κάποιο άσχημο αποτέλεσμα. Να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Πιστεύω πως θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με τη Δόξα Δράμας και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για εμάς".

Θεωρείς πως θα εμφανιστεί διαφορετική σε σχέση με το παιχνίδι στο Φάληρο, όπου είχατε επικρατήσει με 6-0;

"Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Δόξα. Όπως και να εμφανιστεί, ο στόχος είναι ο ίδιος για εμάς, οι τρεις βαθμοί. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά απ' το πρώτο λεπτό, να έχουμε κατοχή της μπάλας στα πόδια μας, να κάνουμε φάσεις για να πετυχαίνουμε γκολ. Πιστεύω πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όπου και να παίζουμε, εκτός έδρας και μέσα στην έδρα μας. Όπως είπα, ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί".

Είναι σημαντικό το γεγονός πως στο φινάλε του πρώτου γύρου καταφέρατε και καλύψατε τη διαφορά των πέντε βαθμών που είχε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός;

"Είναι σημαντικό για εμάς που καλύψαμε τους πέντε βαθμούς. Αλλά έχει διάρκεια ακόμη το πρωτάθλημα. Πιστεύω να πάνε όλα θετικά για εμάς. Και να κερδίζουμε κάθε ματς, ώστε να παραμένουμε στην κορυφή, όπως είμαστε αυτή τη στιγμή".

Έχετε ένα σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα. Πιστεύεις πως μπείτε να το διευρύνεται στα ματς του Ιανουαρίου, κόντρα σε Δόξα, Λεβαδειακό, Ξάνθη και Εργοτέλη, ώστε να μπείτε  με τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών στο "καυτό" πρόγραμμα του Φεβρουαρίου;

"Φυσικά και πρέπει να νικήσουμε στα ματς που έρχονται. Γιατί μετά μας περιμένει ένας δύσκολος μήνας, όπου θα έχουμε πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Πιστεύω πως θα είμαστε σε καλή κατάσταση και τώρα και μετά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Φέτος σε είδαμε να παίζεις αμυντικό χαφ, αλλά κι αριστερό μπακ, ενώ πέρυσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε είχε χρησιμοποιήσει σε θέση στόπερ. Εσύ που πιστεύεις πως μπορείς ν' αποδώσεις καλύτερα;

"Δεν έχω πρόβλημα που θα παίζω. Όπως με βάλει ο προπονητής μου πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Να βοηθήσω την ομάδα μου. Και να παίζω καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη θέση να παίζω. Αφού με βάζει ο προπονητής και με εμπιστεύεται, πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να του δείξω πως όποτε με χρειαστεί είμαι εδώ για να βοηθήσω".

Εκτός απ' τον προπονητή σου, ποιους αισθάνεσαι ως δασκάλους σου στην ομάδα, τον Μέλμπεργκ, τον Αβραάμ;

"Όπως έχω πει, απ' τον Αβραάμ μαθαίνω πολλά πράγματα. Όπως και απ' τον Τοροσίδη μαθαίνω κάποια πράγματα. Είναι και ο Μέλμπεργκ που είναι ένας μεγάλος αμυντικός και παίρνεις πράγματα απ' αυτόν".

Τι περιμένεις απ' τη νέα χρονιά;

"Στη νέα χρονιά εύχομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όπως και πέρυσι. Να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία στο Europa League. Να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Και να έχουμε υγεία, πάνω από όλα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου