ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Το κόμπλεξ είναι απύθμενο!

Το κόμπλεξ είναι απύθμενο!

H αστυνομία και η Πολιτεία "έκατσαν σούζα" στις απειλές των οπαδών του ΠΑΟΚ (!) και απαγόρευσαν την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Καυτανζόγλειο για το ματς με τη Δόξα Δράμας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την κομπλεξική συμπεριφορά τους εις βάρος του πειραϊκού συλλόγου!
Η προκαθορισμένη εκδρομή των οπαδών του Ολυμπιακού στο Καυτανζόγλειο για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ γιατί έτσι... αποφάσισαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!
Ο παραλογισμός, το κόμπλεξ και εχθρικότητα ενάντια στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο, καθώς Αστυνομία και Πολιτεία υπάκουσαν (!) στις απειλές των Συνδέσμων Φιλάθλων του "Δικέφαλου του Βορρά" και απαγόρεψαν την μετακίνηση των ερυθρολεύκων οπαδών στη Θεσσαλονίκη. Μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο, για τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε! Η γύμνια του κράτους σε όλο της το μεγαλείο, καθώς όπως αποδείχθηκε μια απλή απειλή μερικών εκατοντάδων (περισσότεροι δεν είναι...) θερμοκέφαλων μπορεί να διαμορφώσει γνώμες και καταστάσεις! Έτσι γούσταραν οι Παοκτζήδες και έτσι έγινε!

Οι οπαδοί της πραγματικής ομάδας του Δημοσίου!

Ναι, ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος ο οποίος έχει ιδιόκτητο γήπεδο (αυτό τη Πυλαίας) το οποίο φτιάχτηκε αποκλειστικά από λεφτά του ελληνικού Δημοσίου! 17 δις δραχμές στοίχισε το κλειστό του μπάσκετ, χωρίς να ο ΠΑΟΚ να βάλει ούτε μισό ευρώ! Το ξαναλέμε: διαμαρτύρονται ποιοι; οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που για να συμμετάσχουν πριν λίγα χρόνια στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, άνοιξε η τράπεζα Ελλάδος Κυριακή (!) για να πάρουν δάνειο και να ξοφλήσουν παίκτες στους οποίος χρώσταγαν και να μπορέσουν να εξασφαλίσουν σχετική άδεια από την UEFA και να παίξουν στην Ευρώπη! Ναι διαμαρτύρονται αυτοί που τους χαρίστηκαν χρέη ύψους 5 δις ευρώ στο μπάσκετ (όπως και στον Άρη...) για να μην διαλυθούν!

Που σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, λίγο έλειψε να βγάλουν το μάτι (!) του Μιραλάς! Που σε παιχνίδι τους στην Τούμπα εναντίον του Ολυμπιακού άνοιξαν το κεφάλι του επόπτη και το ματς όχι μόνο δεν διεκόπη, αλλά υπήρξε το πανγαλαξιακό φαινόμενο, να μεταφερθεί ο επόπτης στα αποδυτήρια, να του ράψουν το κεφάλι και να συνεχίσει (!!!) το παιχνίδι, για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ!

Ναι Ελλαδάρα μου, αυτοί οι... αδικημένοι κάνουν ότι γουστάρουν και χωρίς κανείς να τους ελέγχει, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ πως θα πάνε στο Καυτανζόγλειο για να κάνουν επεισόδια με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Η αντίδραση των επίσημων φορέων; Απαγορεύουν στους φίλους των Πειραιωτών να πάνε στο γήπεδο! Η ξεφτίλα, το κόμπλεξ και ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ασορτί με την κατάσταση όλης της χώρας. Αλλά ως γνωστόν η συμπρωτεύουσα βγάζει κυβέρνηση και γι' αυτό έχει υπάκουα ανθρωπάκια.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ και του κ. Μπιτσαξή:

"Κατά τον αγώνα, ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που θα διεξαχθεί στις 8-01-2012 στη Θεσσαλονίκη, στο Καυταντζόγλειο Εθνικό Στάδιο για τη 16η αγωνιστική της Super League, έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και η διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου ΠΑΕ (ΔΟΞΑ), στη φιλοξενούμενη ΠΑΕ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους προληπτικούς, είναι γενική και αφορά το σύνολο των μετακινήσεων από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη και από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ως σήμερα, δυστυχώς και ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Α ή της Β ομάδας, οι μετακινήσεις αυτές εγκυμονούν ακόμα σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη, τόσο στο γήπεδο όσο και κυρίως εκτός γηπέδου.

 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:

α. του Α.Ν. 397/68 "Περί επανασυστάσεως της Γ.Γ.Α. και των αρμοδιοτήτων αυτής".

β. Του Π.Δ. 63/2005 "Κώδικας Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα".

γ. Του άρθρου 41Γ παρ. 4 του Ν. 2725/99, όπως προστέθηκε με το άρθρο 4 Ν. 3057/2002 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3 του Ν. 3262/2004).

δ. Του άρθρου 41Δ παρ. 6 του Ν. 2725/99, όπως προστέθηκε με το άρθρο 4 Ν. 3057/2002 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 παρ. 5 του Ν. 3262/2004).

2. Την με αριθμ. 17713/29-4-2010  απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αγγελικής Γκερέκου με θέμα "Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Υφυπουργού στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (ΦΕΚ 628/Β)".

3. Το με αρ. πρωτ. γραφείου ΓΓΑ 5/04-01-2012 έγγραφο προς την  ΔΕΑΒ, για τη διατύπωση της γνώμης της.

4. Τη σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Θεσσαλονίκης.     

5. Το με αρ. πρωτ. 52/04-01-2012  έγγραφο της ΔΕΑΒ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Απαγορεύουμε τη διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου ΠΑΕ τη φιλοξενούμενη ΠΑΕ και την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων αυτής, για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας (Super League), μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξα Δράμας:

"Από την Π.Α.Ε. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια τα οποία έχουν εκδοθεί για τον αγώνα της Κυριακής 08/01/12 και ώρα 19.30, μεταξύ της Π.Α.Ε. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" – Π.Α.Ε. "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" θα διατεθούν για να καλύψουν αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες των φίλων της ομάδας μας και των φίλων του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτό το εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι της Super League μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων.

Μετά από απαγόρευση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αφενός δεν θα δοθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" αφετέρου δεν προβλέπεται χώρος φιλοξενίας για τους τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους του, στους οποίους θα απαγορευτεί η προσέγγιση προς το στάδιο.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Κυριακή 08/01/12 από τις 1 το μεσημέρι έως την λήξη του ημιχρόνου δηλαδή μέχρι τις 8.30 μ.μ. από τα εκδοτήρια επί της οδού Αγ. Δημητρίου.
Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι εισιτήρια του αγώνα διατίθενται στην Δράμα, από τα γραφεία της ομάδας και πρακτορεία ΠΡΟΠΟ της Δράμας".

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που αναφέρονται στην ανακοίνωση υποθέτουμε πως είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ε;

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου