ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

«Σκασμένος» ο Καλμαζίδης!

«Σκασμένος» ο Καλμαζίδης! 

7/1/2012

Ο εορτάζων σήμερα Γιάννης Καλμαζίδης δεν πήρε το δώρο που θα ήθελε απόψε. ο Ηρακλής κέρδισε τον Ολυμπιακό και ο πολυνίκης προπονητής παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από τον τραυματισμό του Ντίμα Φιλίποφ:
ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ«Ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα απο εμάς και κέρδισε. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι ο τραυματισμός του Ντίμα. Έχει δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά ο τραυματισμός αυτός μας προβληματίζει γιατί έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας. Στην Ευρώπη, την Τετάρτη παίζουμε το πρώτο ματς, την άλλη εβδομάδα το δεύτερο.
Δεν είναι μόνο ότι δεν έπαιξε ο Ντίμα, έχουμε και άλλους αξιόλογους παίχτες για να πάρουν μεγάλο βάρος, αλλά ένα τέτοιο γεγονός αποσυντονίζει την ομάδα. Ήμασταν μπροστά όταν χτύπησε, και μετά χάσαμε 8-9 πόντους στη σειρά. Είναι κάτι που επηρεάζει την ομάδα.
Δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνει έξω. Η ομάδα αποτελείται από 12 αθλητές. Και πέρυσι είχαμε προβλήματα και έπαιξαν κάποιοι άλλοι παίκτες σε αυτή τη θέση…μπορώ να μπω κι εγώ!»

 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου