ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και οι τέσσερις

Βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και οι τέσσερις

Παρά το γεγονός πως έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίες Σπανούλης, Παπαδόπουλος, Μάντζαρης, αλλά και ο Βασιλόπουλος, όλοι τους έδωσαν το "παρών" στη Νέα Σμύρνη, στηρίζοντας την ομάδα από τον πάγκο.
Στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι άριστο και οι ερυθρόλευκοι είναι πραγματική ομάδα, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.
Παρά το γεγονός πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά και τον ανέτοιμο Παναγιώτη Βασιλόπουλο, και οι τέσσερις παίκτες των Πειραιωτών έδωσαν κανονικά το "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Παρακολούθησαν ολόκληρη την εξέλιξη του αγώνα από τον πάγκο του Ολυμπιακού και με τον τρόπο τους στήριξαν τους συμπαίκτες τους, προσπαθώντας να τους εμψυχώσουν. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως καθόντουσαν κοντά σε σημείο που βρίσκονταν οι φανατικοί οπαδοί του Πανιωνίου δεχόμενοι πολλά υβριστικά συνθήματα, δεν το "κούνησαν" μέχρι τέλους από το πόστο τους. Στο τέλος πανηγύρισαν με την καρδιά τους το πολύτιμο και παλικαρίσιο "διπλό" των Πειραιωτών στη Νέα Σμύρνη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου