ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Στο Red Store o Φέισα για ψωνια και ο Μακουν (video)

Στο Red Store o Φέισα για ψωνια και 

ο Μακουν(video)

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα, βρέθηκε στην μπουτίκ της ομάδας στο  Καραϊσκάκη και υπέγραψεαυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλος θαυμαστές του. Την ίδια ώρα στο Red Store και ο Μακούν για... ψώνια.
Το Red Store του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έχει συνηθίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού να φιλοξενεί παίκτες της ομάδας, όπου υπογράφουν αυτόγραφα και βγαίνουν φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.
Αυτή τη φορά ήταν ο διεθνής Σέρβος μέσος της ομάδας, Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος δεν αρνήθηκε σε κανένα φίλο του Ολυμπιακού που ήθελε αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί του. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στον "Ναό" για να δει από κοντά και να μιλήσει στον 23χρονος άσο του Θρύλου και δεν έφυγε κανένας παραπονεμένος.

Στην μπουτίκ του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρέθηκε την ίδια ώρα και ο Καμερουνέζος άσος του Ολυμπιακού, Ζαν Μακούν, ο οποίος πήγε για να ψωνίσει πράγματα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο 28χρονος παίκτης έγινε γρήγορα αντιληπτός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και δεν ξέφυγε από την ασφυκτική τους πίεση για μια φωτογραφία. Χαμογελαστός ο Καμερουνέζος συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση και υπέγραψε και εκείνος αυτόγραφα.
  ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου