ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δώστε στον "Κάρα" πέναλτι

Δώστε στον "Κάρα" πέναλτι

Η διαφορά πάει στους 6 βαθμούς και, κλασσικά, στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει να... βρομίζει το πρωτάθλημα, με τον "αειθαλή" Γιώργο Καραγκούνη να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία του Βοσκάκη.
Ποια είναι τα σίγουρα σε αυτή τη ζωή; Ο ήλιος θα βγει από την Ανατολή, τα ψάρια θα είναι πάντα στη θάλασσα και ο Παναθηναϊκός θα κάνει παράπονα για τη διαιτησία, μόλις ο Ολυμπιακός πάρει διαφορά και το τρέμουλο αρχίσει στην Παιανία.
Έτσι και φέτος. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό (με δύο παιχνίδια λιγότερα) και στο "πράσινο" στρατόπεδο ξεκίνησαν το γνωστό τους "τραγούδι" για το σάπιο πρωτάθλημα, τα συμφέροντα που κυνηγούν την "τριφυλλάρα" και δεν την αφήνουν να πάρει το πρωτάθλημα και τόσα άλλα. Το πρωτάθλημα είναι σαν τα τρόφιμα στα χαλασμένα ψυγεία... Στο +6 αρχίζει και σαπίζει...

Τα 14523 πέναλτι ξεχνιούνται ως δια μαγείας αμέσως και ξεκινούν τα... άσματα. Τον χορό, φέτος, το ξεκινά, ποιος άλλος, ο γνωστός "Κακοφωνίξ", Γιώργος Καραγκούνης, που σύμφωνα με "πράσινη" φυλλάδα είπε στον διαιτητή Βοσκάκη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

"Φοβάστε τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό και μας αδικείται, τρέμετε σε κάθε φάση δεν σφυρίζεται αυτά που βλέπετε δεν μας σέβεστε καθόλου δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα αυτά".

Στην απάντηση του Βοσκάκη "σε σέβομαι" ο "τυπάρας" είπε:

"Πλάκα μου κάνεις; Πως με σέβεσαι που αντί για φάουλ μπροστά στα μάτια σου μου δίνεις κάρτα για διαμαρτυρία".

Έλα ρε Βοσκάκη... Δώσε πέναλτι στον Γιώργαρο κι εσύ. Δεν σέβεσαι τα τόσα χρόνια του στο ποδόσφαιρο, που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για θέατρο; Κάνει θέατρο ο Καραγκούνης; Θα τρελαθούμε τελείως; Καραγκούνης = αλήθεια!

The best diver in the world - Karagkounis από Zamponakos


Karatoumpas από Zamponakos


ο iptamenos karagkounis από Zamponakos

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου