ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη των ερυθρολεύκων επί του Ατρόμητου με σκορ 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 15η αγωνιστική της Super League. Λυτρωτής ο Μαρκάνο, θετική η παρουσία των Αβραάμ, Μανιάτη και Φετφατζίδη.

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2012 ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 του Ατρόμητου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Λυτρωτής ο Μαρκάνο, θετική η παρουσία των Αβραάμ, Μανιάτη και Φετφατζίδη.

Μέγκερι: Την περισσότερη ώρα της αναμέτρησης ήταν απλός θεατής, αφού ο Ατρόμητος προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με αντεπιθέσεις. Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με επιτυχία και ήταν σταθερός.

Τοροσίδης: Καλός αμυντικά αλλά χωρίς να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Έκανε τις κούρσες του αλλά οι περισσότερες ενέργειες του έμειναν ημιτελείς. Φάνηκε επηρεασμένος από την διακοπή και δεν βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του.

Αβραάμ: Δεν άφησε τους επιθετικούς του Ατρόμητου να πάρουν ανάσα και ήταν αποτελεσματικός σε όλες σχεδόν τις επεμβάσεις του. Θετικότατη η παρουσία του στο ματς.

Μαρκάνο: Ιβάν ο Τρομερός. Ο Ισπανός αμυντικός στάθηκε επάξια στο πλευρό του Αβραάμ, ήταν σταθερός στα μετόπισθεν, ενώ χάρις στο δικό του τέρμα με το κεφάλι, οι ερυθρόλευκοι απέφυγαν μια επώδυνη γκέλα κόντρα στους Περιστεριώτες. Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Χολέμπας: Τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον ταλαντούχο Καραγκούνη και δεν τον άφησε να φανεί στο ματς. Επιθετικά στήριξε τον Μιραλάς με τα ατελείωτα πάνω - κάτω στην αριστερή πλευρά. Δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός αλλά είχε αρκετή ενέργεια στο χορτάρι.

Μανιάτης: Μεστή η εμφάνιση του Γιάννη, για ακόμη ένα ματς. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, κάλυψε χώρους και προσπάθησε να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας. Έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του 2011.

Μοδέστο: Δεν μπόρεσε να μπει στο ρυθμό της αναμέτρησης και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μακούν. Φάνηκε να είναι βαρύς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Φετφατζίδης: Με την απόδοση του έχει αναγκάσει τον Βαλβέρδε να του εμπιστευτεί μια θέση βασικού στα τελευταία ματς της ομάδας. Ο "Φέτφα" είχε ικανοποιητική απόδοση κόντρα στον Ατρόμητο και η βελτίωση του σε τομείς που υστερούσε είναι πλέον ορατή. Περισσότερη δύναμη, έκρηξη και πιο ουσιαστικό παιχνίδι από τον Γιάννη που μοιάζει να βαδίζει για τα καλά στον δρόμο της καθιέρωσης.

Μιραλάς: Είχε κέφια ο Βέλγος, αλλά ο Δώνης είχε φροντίσει να βρίσκεται κάθε στιγμή με δύο αντιπάλους κοντά του και κατάφερε να περιορίσει τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Ο Μιραλάς προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει την άμυνα του Ατρόμητου αλλά λίγες ήταν οι φορές που κατάφερε. Αντικαταστάθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο, στο 82' από τον Μέλμπεργκ.

Φουστέρ: Πρέσινγκ, πολύ τρέξιμο, κάποια καλά σουτ αλλά τίποτε παραπάνω από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό σε αυτό το ματς. Είναι από τους παίκτες που πάντα προσπαθεί, το ίδιο έκανε και απέναντι στον Ατρόμητο, επιθετικά όμως δεν ήταν σε καλή μέρα. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Γέστε στο 64'.

Τζεμπούρ: Ήταν κινητικός ο Αλγερινός, έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες όμως φαινόταν και αυτός εκτός ρυθμού. Δεν συνεργάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του και δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Μακούν: Επανεμφάνιση για τον Καμερουνέζο μετά από σχεδόν 2 μήνες. Πήρε τη θέση του Μοδέστο στην ανάπαυλα και πρόσθεσε ταχύτητα και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Έκανε τα λαθάκια του, κάτι φυσιολογικό ύστερα από μια μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους. Γύρισε υγιείς και αυτό είναι το σημαντικό.

Γέστε: Μπήκε στο 64' αντί του Φουστέρ και προσπάθησε να δώσει πνοή στην επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο. Πάντως κράτησε σωστά τη μπάλα και οι περισσότερες μεταβιβάσεις του ήταν σωστές.

Μέλμπεργκ: Αντικατέστησε τον Μιραλάς στο 82' και πέρασε στο πλευρό του Αβραάμ, μεταοπίζοντας τον Μαρκάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είχε καίριες επεμβάσεις στα τελευταία 5 λεπτά όταν και ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου