ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

«Στόπερ εδώ και τώρα»

«Στόπερ εδώ και τώρα» 

6/1/2012

«Στόπερ εδώ και τώρα»
Την απόκτηση κεντρικού αμυντικού το ταχύτερο δυνατό ζήτησε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μετά τον τραυματισμό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (4-6 εβδομάδες εκτός) και την αποχώρηση του Σεντρίκ Καντέ για το Κόπα Άφρικα (δεν θα επιστρέψει νωρίτερα από την 1η Φεβρουαρίου), οι λύσεις στους στόπερ είναι πολύ περιορισμένες σε ένα διάστημα με συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα-μιας και υπάρχουν τα δύο εξ αναβολής ματς-και Κύπελλο. Ο Πορτογάλος προπονητής θα συναντηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον Δημήτρη Γόντικα, θέλει ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να μπορεί να προσφέρει άμεσα, να έχει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η ηλικία του. Ήδη, δε, έχει στα υπόψη του κάποιους παίκτες.

Στους «πράσινους» προτάθηκε και πιθανώς να απασχολήσει σοβαρά την ομάδα ο Άνχελ Ντεαλμπέρτ. Ο 28χρονος Ισπανός άσος ανήκει στη Βαλένθια, από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές. Το ετήσιο κασέ του ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Στη λίστα είναι και ο Βαγγέλης Μόρας, που μένει ελεύθερος στις 15 Ιανουαρίου από τη Σουόνσι, αλλά δεν τον γνωρίζει καλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όσο για τους Μιγκέλ Βιτόρ της Μπενφίκα και Ντουγκλάο της Μπράγκα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τους έχει ψηλά στη λίστα. Η διοίκηση δεν έχει πολλά χρήματα προς διάθεση, αλλά είναι έτοιμη να κάνει το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή για απόκτηση κεντρικού αμυντικού.


Επιστροφές και μία απουσία

Ο Κώστας Κατσουράνης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα επέρχονται ο Λέτο και ο Κουίνσι, πιθανώς και ο Ρούντολφ. Στο μεταξύ, ο Καραγκούνης θα λείψει λόγω καρτών από το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (15/1), ενώ ο Σιμάο από εκείνο με τη Δόξα Δράμας (18/1).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου