ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

"Είναι περήφανος που παίζει στον Θρύλο"

"Είναι περήφανος που παίζει στον Θρύλο"

Το περιβάλλον του Αλγερινού επιθετικού του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζεμπούρ, διαψεύδει τα τουρκικά σενάρια περί επιθυμίας του για μεταγραφή και τονίζει πως ο "τρομοκράτης" είναι περήφανος που φορά τα "ερυθρόλευκα".
Καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν έχουν τα όσα δημοσίευσε τουρκική ιστοσελίδα την Τρίτη (3/1) περί έντονης επιθυμίας του Ραφίκ Τζεμπούρ για μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε.
Η εφημερίδα "Γαύρος" επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του "τρομοκράτη", όπου διαψεύδονται κατηγορηματικά τα όσα έχουν αναφερθεί από τους Τούρκους, τονίζοντας παράλληλα, πως ο Τζεμπούρ είναι περήφανος που φορά αγωνίζεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού και σε καμμία περίπτωση δεν θέλει να φύγει.

Πιο αναλυτικά, το περιβάλλον του Τζεμπούρ λέει:

"Ο Ραφίκ να ξέρετε ότι είναι πολύ υπερήφανος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Νιώθει πολύ άνετα στην ομάδα και δεν έχει καμία διάθεση να δημιουργήσει θέμα αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Για ποιο λόγο, άλλωστε, να το κάνει. Πάντοτε λέει ότι παίζει σε ένα μεγάλο κλαμπ, μια ομάδα με όνομα στην Ευρώπη και με κατακτήσεις όλων των τίτλων στην Ελλάδα. είναι πολύ καλά στη χώρα μας και ακόμη καλύτερα στον Ολυμπιακό.

Κρούσεις έχει πολλές ο Ραφίκ. Και είναι, όπως λέει, λογικό, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες ψάχνουν για σέντερ φορ και ο ίδιος σκοράρει σε καλούς ρυθμούς με τον Ολυμπιακό. Όμως, σε όλες τις κρούσεις έχει αρνηθεί. Έκλεισε τις πόρτες, όπως τονίζει. Και το έκανε γιατί είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Αγαπάει τον Ολυμπιακό και δεν έχει λόγο να φύγει, Θα το έκανε μόνο αν ο Ολυμπιακός του έλεγε να φύγει, αν δηλαδή ερχόταν μία ομάδα και τα έβρισκε στο οικονομικό με τον Ολυμπιακό. Και αυτό, πάντως, θα το καταλάβαινει αφού στο ποδόσφαιρο παίζει τεράστιο ρόλο ο οικονομικός παράγοντας.

Ξέρει ο Ραφίκ ότι έχει ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του κι ότι μπορεί και ο ίδιος να τα βρει με μία ομάδα και μετά να πάει η ομάδα στον Ολυμπιακό, να του πληρώσει τη ρήτρα και να τον πάρει, χωρίς ο Ολυμπιακός να μπορεί να αντιδράσει/ Όμως, ο Ραφίκ δεν σκέφτεται έτσι. Το αντίθετο. Νιώθει τόσο καλά στον Ολυμπιακό , που δεν θα είχε κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που θα το ήθελε πολύ να να μιλήσει κάποια στιγμή με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013 που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα είναι ένα χρόνο πριν από τη λήξη του. Ο Ραφίκ θα ήθελε, εφόσον το θέλει και ο Ολυμπιακό, να κάτσει να μιλήσει με το σύλλογο για να μείνει πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό.

Όμως, τώρα είναι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στον στόχο. Κι όπως λέει χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός έχει να τελειώσει τη δουλειά για φέτος. Να πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνει το καλύτερο δυνατό στην Ευρώπη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα. Και στο τέλος της σεζόν θα δει, μαζί με τον Ολυμπιακό, τι θα κάνουν. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, όλα είναι ανοικτά, αλλά είναι ξεκάθαρο πως το μέλλον του το βλέπει στον Ολυμπιακό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου