ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πρώτη για Κάρολ

Πρώτη για Κάρολ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε την Κυριακή (29/1) ο Ρόι Κάρολ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Ρέντη. Επιστρέφει σιγά - σιγά ο Χολέμπας σε κανονικούς ρυθμούς, βελτιώνεται η κατάσταση του Τοροσίδη.
Την ευκαιρία να προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του είχε την Κυριακή (29/1) ο Ρόι Κάρολ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Ρέντη.
Ο Βορειοϊρλανδός παρουσιάστηκε ευδιάθετος και με όρεξη για δουλειά, ενώ ο Χολέμπας δείχνει πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα, με τους Φουστέρ και Τζεμπούρ να έχουν ρεπό. Όσοι έπαιξαν κόντρα στον Εργοτέλη, ακολούθησαν ένα χαλαρό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30. Όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα έκανε ο Ρόι Κάρολ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας ακολούθησε Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος δεν πήρε μέρος μόνο στο δίτερμα, ακολουθώντας στο τέλος ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ρεπό είχαν σήμερα οι Τζιμπούρ και Φουστέρ, οι οποίοι θα συνεχίσουν αύριο τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αύριο οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 10:30".


 

 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου