ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Απρόσμενη ήττα από τον Εργοτέλη

Απρόσμενη ήττα από τον Εργοτέλη

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα από τον Εργοτέλη με 2-1 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Στο νοσοκομείο ο Δημακάκος, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ματς. Ήττα και για την ομάδα Εφήβων του πειραϊκού συλλόγου από τον Πανιώνιο με σκορ 1-0.
Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος - Κ20, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25' με τον Δωματά και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 81' με τον Βέργο. Ωστόσο, η ομάδα της Κρήτης πήρε τη νίκη στο 85' χάρη σε πέναλτι του Πρωτογεράκη. Στην παράβαση υπέπεσε ο Λυκογιάννης. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό, πάλι με το ίδιο σκορ (2-1 είχε ηττηθεί και την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ξάνθης).
Να σημειωθεί πως στο 30ό λεπτό του αγώνα αποχώρησε με φορείο ο Κυριάκος Δημακάκος. Ο 18άχρονος αμυντικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς την ώρα του ματς ένιωσε αδιαθεσία και ζαλίστηκε.

Ο γιατρός είπε ότι δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ωστόσο πρέπει να παρακολουθηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Για αυτό, πιθανότατα, θα παραμείνει στο νοσοκομείο την Κυριακή (29/1) προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.


 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπάμποβιτς, Δημακάκος (33' Ιωαννίδης), Ρουγκάλας, Σούλης, Σιώπης,  Κοτσαρίδης, Γκόγκιτς (64' Βέργος), Λυκογιάννης, Σταμογιάννος, Σούκιας (75' Βουτσιώτης), Διαμαντάκος.

Εργοτέλης (Βασίλης Πλεσίτης): Δερμιτζάκης, Γιαλυτάκης, Λουμπάκης, Καρβουνιάρης, Κανδηλάκης, Άλλα, Δωματάς, Κοζορώνης, Κούτρης (72' Πρωτογεράκης), Κούρτι (90' Συνολάκης), Π. Ανδρεαδάκης (61' Λίπι).

Ήττα και για την ομάδα Εφήβων

Στο μεταξύ, η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 1-0 στο "Απήλιον", στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Κ17 (Α' Όμιλος).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου