ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Γκολ και θέαμα στο «Καραϊσκάκη»

Γκολ και θέαμα στο «Καραϊσκάκη» 

23/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Γκολ και θέαμα στο «Καραϊσκάκη» 
Στα νικηφόρα αποτελέσματα, προσφέροντας ταυτόχρονα γκολ και θέαμα σε όσους οπαδούς βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θέλει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανθρακικό (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεχάσουν την ήττα από τη Σάλκε για το Champions League και θέλουν να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα» στο πρωτάθλημα απέναντι στους νεοφώτιστους.


Επίσης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ανάγκη από μία πολύ καλή εμφάνιση, αφού δεν έχουν πετύχει κάτι τέτοιο από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο, η ομάδα της Κομοτηνής θα παίξει κλειστά και αυτό μπορεί να δυσκολέψει τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.


Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος αναμένεται να επαναφέρει τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Παπάζογλου, Κοντρέρας, Μανωλάς και Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.


Μετά τον τραυματισμό του Φέισα, θα παίξει ο Μοντέστο που ήθελε να ξεκουράσει ο 38χρονος τεχνικός. Μαζί με τον Γάλλο θα είναι ο Ιμπαγάσα και Μασάντο. Από την πλευρά του, ο Φετφατζίδης είναι εδώ και μέρες ότι θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο δεξί θα είναι ο Αμπντούν και ο Τζεμπούρ στην κορυφή.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σιόβας, Τοροσίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Μανιάτης, Μήτρογλου και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αβραάμ Παπαδόπουλος και Φέισα, ενώ για λόγους τακτικής ο Τάτος και ο Βλαχοδήμος.


Προϊστορία


Τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες μετράει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Πανθρακικού, ανεξαρτήτου σε ποια έδρα έχουν αγωνιστεί οι δύο ομάδες. Όσον αφορά την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρησης, οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 2-0 στην Κομοτηνή με γκολ του Τοροσίδη και του Μήτρογλου.


Ημερομηνία Αναμέτρηση Αποτέλεσμα (Σκόρερ)


11/04/10 Πανθρακικός-Ολυμπιακός 0-2 (11΄ Τοροσίδης, 29΄ Μήτρογλου)

13/12/09 Ολυμπιακός-Πανθρακικός 3-0 (37΄ Γκαλέτι, 45΄, 58΄ Ντουντού)
08/02/09 Πανθρακικός-Ολυμπιακός 0-2 (27' Μπελούτσι, 45' Γκαλέτι)
19/10/08 Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0 (66', 73' Γκαλέτι)


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου