ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Λέφσκι - Ολυμπιακός 0-3 (διακοπή αγώνα video)

Λέφσκι - Ολυμπιακός 0-3 (διακοπή αγώνα video)

Η αναμέτρηση Λέφσκι Σόφιας - Ολυμπιακός διεκόπη στο 3ο σετ, εξαιτίας μπουκαλιών και κροτίδων που πετούσαν οι Βούλγαροι οπαδοί. Μπουκάλια βότκας και καπνογόνα εκσφενδονίζονταν στο γήπεδο! Πήραν την πρόκριση στα χαρτιά οι Πειραιώτες, που απείλησαν να αποχωρήσουν ακόμη κι αν αποκλείονταν, αν δεν βρισκόταν η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Βούλγαροι προκειμένου να υψωθεί ξανά!
Αντρίκεια, παλικαρίσια πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός μέσα στην κόλαση της Σόφιας και τους... ζουλού φίλους της Λέφσκι! Το ματς διεκόπη στο 3ο σετ, εξαιτίας μπουκαλιών και κροτίδων που πετούσαν οι Βούλγαροι οπαδοί. Μπουκάλια βότκας και καπνογόνα εκσφενδονίζονταν στο γήπεδο! Πήραν την πρόκριση στα χαρτιά οι Πειραιώτες, που απείλησαν να αποχωρήσουν ακόμη κι αν αποκλείονταν, αν δεν βρισκόταν η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Βούλγαροι προκειμένου να υψωθεί ξανά! Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά...

Στο ξεκίνημα του 3ου σετ οπαδοί των γηπεδούχων κατέβασαν και πήραν την Ελληνική σημαία. Ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος απευθύνθηκε στον παρατηρητή του παιχνιδιού και ζήτησε να επιστραφεί η σημαία διαφορετικά θα έπρεπε να επιληφθεί η ίδια η CEV…

Δυστυχώς αυτοί οι οποίοι την πήραν την έκαψαν και ο παρατηρητής "τρομοκρατημένος" από τους οπαδούς δεν πήρε την απόφαση για διακοπή!

Στο 3ο σετ και στο 6-4 έπεσαν μπουκάλια και ένα καπνογόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές διακόπτουν προσωρινά το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό εξηγούν το πόσο αντίξοες είναι οι συνθήκες.

Στο 8-9 του 2ου σετ από την εξέδρα πετούν πάλι αντικείμενα… Ο διαιτητές διατάζουν να αποσυρθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια και εκσφενδονίζονται καρέκλες και μπουκάλια από βότκα αλλά και καπνογόνα!

Μετά από όλα αυτά και ενώ οι ομάδες ήταν στα αποδυτήρια η απόφαση για την οριστική διακοπή πάρθηκε από τον πρόεδρο της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ. Απομένει η οριστική απόφαση από τη CEV για να σφραγιστεί και οριστικά το 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στους "16" του Challenge Cup, όπου θα αναμετρηθεί σε διπλούς αγώνες με τη Στρόιτελ Μινσκ από τη Λευκορωσία. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη (15-17/01), ενώ ο επαναληπτικός στο Μινσκ (22-24/01).

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να βρεθεί αυτός που κατέβασε την ελληνική σημαία και να υψωθεί ξανά η γαλανόλευκη, διότι διαφορετικά θα αποχωρούσαν από το ματς ανεξαρτήτως επιπτώσεων!

Ο Παντελής Ταρνατώρος, ο Λευτέρης Χρυσοφάκης και ο Νίκος Μαντούβαλος ζήτησαν από τον παρατηρητή του αγώνα να αναζητηθεί αυτός που το έκανε και πάση θυσία να βρεθεί μια σημαία η οποία θα υψωθεί. Ξεκαθάρισαν πως σε διαφορετική περίπτωση, χωρίς να υπολογίσουν το αποτέλεσμα και τις συνέπειες, ο Ολυμπιακός θα αποχωρούσε από το παιχνίδι!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: "Ανεξαρτήτως των  συνθηκών που οδήγησαν στη διακοπή του παιχνιδιού υπέρ μας, πιστεύω ότι και αγωνιστικά, εύκολα ή δύσκολα, θα ήμασταν η ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο της πρόκρισης. Τα παιδιά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και είχαμε επιβάλει τον δικό μας ρυθμό. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν μας άφησαν να χαρούμε την πρόκριση όπως θα θέλαμε".

Ας δούμε όμως το φύλλο αγώνος και ό,τι έχει σημειώσει ο παρατηρητής της αναμέτρησης Ίλια Ίλιεφ:

"Ο αγώνας ήταν άκρως επικίνδυνος από ένα γκρουπ από φιλάθλους για αυτό και διακόπηκε. Η απόφαση του πα ήταν τελική και για αυτό διατάχθηκε η οριστική διακοπή. Ο αγώνας δεν μπορούσε να συνεχιστεί για κανέναν λόγο. Η αιτιολογία αυτής της κατάστασης έχει δύο δικαιολογίες. Πιθανόν πολιτικοί λόγοι εναντίον της αστυνομίας και δεύτερον εναντίον των παικτών της Λέφσκι. Καταφέρθηκαν εναντίον των Ελλήνων παικτών και ένας κουκουλοφόρος έκλεψε την ελληνική σημαία. Έπεσε καπνογόνο και αποφάσισα να σταματήσω τον αγώνα για να μην γίνουν πιο επικίνδυνα τα πράγματα και για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Δεν ήταν δυνατόν να κλείσω το match report και το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα. Αύριο θα στείλω email που θα τα γράφω αναλυτικά και να ρωτήσω πως θα συνεχιστεί η διαδικασία αυτής της ιδιαίτερης περίπτωσης".

Καμένο κάθισμα και μπουκάλι από βότκα που έχουν εκσφενδονιστεί στο τερέν:

Δειτε βιντεο απο την αναμετρηση και τα επεισοδια

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου