ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Όλα έτοιμα για ένα σούπερ ματς!

Όλα έτοιμα για ένα σούπερ ματς!

Ένα παιχνίδι ξεχωριστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκέμβρη στο "Γ. Καραϊσκάκης"! Οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους των ερυθρολεύκων, με την αναμέτρηση φυσικά να έχει ιερό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Ελεύθερη η είσοδος! Δείτε τα ρόστερ των ομάδων.
Την Κυριακή 16 Δεκέμβρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί ένα ξεχωριστό παιχνίδι για έναν ιδιαίτερο σκοπό. Πρωταγωνιστές οι άνθρωποι που έγραψαν και γράφουν την ιστορία του Ολυμπιακού, με τον δικό τους τρόπο. Έτσι λοιπόν αντιμέτωποι θα τεθούν οι Βετεράνοι άσοι του Θρύλου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.
Ο αγώνας θα έχει φυσικά ιερό σκοπό και καλό είναι, όσοι μπορούν και θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, πέρα από το κατακόκκινο απόγευμα που θα περάσουν, να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο, μικρά παιδιά…

Το ματς (στόχος είναι να καθιερωθεί) θα γίνει μέρες γιορτινές και το μέλημα είναι, να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότερα δώρα για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, απλά όποιος επιθυμεί καλό θα είναι να φέρει κάτι για τα παιδιά, που σίγουρα θα ζεστάνει τις καρδιές τους, μέρες Χριστουγέννων. Γι' αυτό καλό θα ήταν να είναι ΜΑΖΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί οριστικά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και κόσμος θα μπαίνει στο γήπεδο από την είσοδο των VIP. Θα υπάρχει ειδική επιτροπή από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα για να παίρνει τα δώρα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ οι φίλαθλοι να κουβαλάνε μαζί τους δώρα, απλά μέρες που είναι όποιος έχει και μπορεί, ας προσφέρει με τη σειρά του λίγη χαρά στα παιδιά.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού κατεβάζουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ με πολλούς άσσους από τη δεκαετία του '90, αλλά και άλλους που σταμάτησαν πολύ πρόσφατα, όπως οι Αντώνης Νικοπολίδης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Λουτσιάνο ντε Σόουζα και Στέλιος Γιαννακόπουλος! Τεχνικός της ομάδας είναι ο Αντώνης Τζανετουλάκος και στο ρόστερ συμπεριλαμβάνονται οι εξής παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές:

Νικοπολίδης, Καλύκας, Τσιαντάκης, Κοβάσεβιτς, Κοκολάκης, Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Κακλαμάνος, Κελεσίδης, Λουτσιάνο, Βαϊτσης, Λάλας, Αρζένης, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Καλτσάς, Μουκέας, Παπαμιχαήλ, Βαμβακούλας, Βούζας, Σιδέρης Γιάννης, Μαργιόλης, Καρασαβίδης, Μπονόβας, Σαββίδης, Καλογερόπουλος, Γεωργουδάκης, Δαμιανίδης, Σταυρόπουλος, Χόρτσας, Γλύκας, Μπαρμπαρής, Κουμαριάς, Χτενάς, Κοττάκης, Μανταζης, Βασιλειάδης, Σάννης, Καλαμάρας, Αρζινός, Πολίτης.

Δυνατή ομάδα όμως κατεβάζουν και οι ρεπόρτερ του Θρύλου, που θα έχουν χορηγό τα Αθλητικά προϊόντα HERBALIFE! Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Λάβδας με βοηθό τον Γιώργο Περπερίδη, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Μιχάλης Στεφάνου.

Και βέβαια θα υπάρχει εκπροσώπηση της ομάδας των δημοσιογράφων και διοικητικά με τον Γενικό Αρχηγό Νίκο Δελλαγραμάτικα, τον Πρόεδρο Κώστα Καραπαπά, ενώ κατόπιν απαίτησης των παικτών θα ενεργοποιηθεί και ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης σε ειδικό ρόλο εμψύχωσης της ομάδας και προστασίας από εξωγενείς παράγοντες!

H 20μελής αποστολή των δημοσιογράφων αποτελείται από τους παρακάτω ρεπόρτερ: Νοικοκύρης, Παλαιολόγος, Βερβελές, Γεωργακόπουλος, Καλλέργης, Σαούλης, Περιβολάρης, Αβραμίδης, Παγιωτέλης, Διαμαντόπουλος, Γρομητσάρης, Μαντινιώτης, Γαβαλάς, Ευαγγελάτος, Ζώρζος, Μπακόπουλος, Θειακός, Σταματέλος, Περίχαρος, Χρηστάκος.

Να είστε ΟΛΟΙ εκεί, για έναν ιερό σκοπό! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Όποιος μπορεί ας φέρει μαζί του κάτι που θα ζεστάνει τις καρδιές των παιδιών στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα ενόψει των Χριστουγέννων!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου