ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τζεμπούρ: «Έπρεπε να το… καθαρίσουμε»

Τζεμπούρ: «Έπρεπε να το… καθαρίσουμε»

12/12/2012
Τζεμπούρ: «Έπρεπε να το… καθαρίσουμε»
Το ισόπαλο 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μόνο ικανοποιημένο δεν αφήνει τον Ράφικ Τζεμπούρ. Παρά την πολύ καλή προσωπική του απόδοση και τα γκολ που πέτυχε, ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού, σε συνέντευξή του στην «Competition» που εξασφάλισε και αναδημοσιεύει η «SportDay», δήλωσε απογοητευμένος που η ομάδα του δεν «καθάρισε» το ντέρμπι όταν είχε την ευκαιρία να το κάνει.

Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» επισήμανε ότι είναι θέμα γοήτρου να δείξει ο Ολυμπιακός την ανωτερότητά του απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά κάτι τέτοιο στο ματς του ΟΑΚΑ δεν έγινε. «Ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε την ανωτερότητά μας στο πρωτάθλημα κόντρα στους αιώνιους αντιπάλους μας. Είναι και θέμα γοήτρου. Έτσι στο μυαλό μας είχαμε μόνο τη νίκη μέσα στην έδρα τους. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να "σκοτώσουμε" το παιχνίδι. Αλλά αντέδρασαν. Και αντέδρασαν καλά. Είχαν ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2».

«Ξέραμε όλοι την σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Και ν' αφήνεις το στίγμα σου σε τέτοια παιχνίδια είναι πάντα θετικό. Ακόμα και αν δεν νικάς στο τέλος είναι καλό. Ομως στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει εκνευρισμός που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη», συμπλήρωσε ο ‘τρομοκράτης’ για την δική του προσωπική απόδοση.

Όσο για τον φίλο, συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Τζαμέλ Αμπντούν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Είναι αποκάλυψη για όσους δεν τον ξέρουν. Για μένα δεν είναι αποκάλυψη. Είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο και δίνει πολλά στον Ολυμπιακό. Και έχει βελτιωθεί κι άλλο στην ομάδα και έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα αγωνιστεί».

Ανοίγοντας το κεφάλαιο Τσάμπιονς Λιγκ που έκλεισε για τον Ολυμπιακό χωρίς ο ίδιος ο Τζεμπούρ να σκοράρει, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι δε το "έζησα" πολύ το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι με την Σάλκε ξεκινήσαμε άσχημα το ματς και όταν η "μηχανή" άρχισε να παίρνει μπροστά εγώ ήμουν τραυματίας. Είχα τις ευκαιρίες να σκοράρω αλλά δε το κατάφερα. Ωστόσο, όπως συχνά λέω είναι ωραίο να σκοράρεις αλλά πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Πάντως, έχω την ευκαιρία να σκοράρω στην Ευρώπη αφού συνεχίζουμε στο Europa League. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρω βέβαια, σημασία θα έχει να προχωράει η ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο Κόπα Αφρικα καθώς είναι στην προεπιλογή της Εθνική Αλγερίας «Το θέλω πολύ. Έχω παίξει σε όλες τις διοργανώσεις όσον αφορά τους συλλόγους. Και θέλω να το ζήσω και αυτό με την Εθνική μου ομάδα. Και όχι μόνο να συμμετάσχω στο ταξίδι. Αλλά θέλω να γράψω και το όνομά μου στην ιστορία αυτής της ομάδας», κατέληξε ο Τζεμπούρ. 


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου