ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ανδράλας: "Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού"

Ανδράλας: "Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού"

Ο μέσος του Πανιωνίου, Πάρης Ανδράλας, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και στάθηκε στην ποιότητα της πειραϊκής ομάδας.
Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου (15/12, 19:30) με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, αλλά και το τι ξεχωρίζει από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάρη Ανδράλα στην κάμερα της Nova:

Για τη ψυχολογία της ομάδας μετά τη βαριά ήττα από την Ξάνθη (4-0): "Νομίζω πως δεν είναι η καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες συνεχόμενες, ακόμα και το Κύπελλο επηρέασε, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Τα παιχνίδια αυτά περάσανε. Είχαμε μια τετράδα παιχνιδιών που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και στη δουλειά που έχει γίνει και νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις".

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, όπως είναι άλλωστε όλα τα παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ. Παίζουμε με μια ομάδα που όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του ρόστερ της, ότι είναι μόνιμα πρωταθλήτρια στην Ελλάδα, παίζει σε υψηλή ταχύτητα και υψηλό τέμπο ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ευελπιστώ, ότι το Σάββατο θα επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις".

Για αν είναι πρόκληση για τους παίκτες να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό: "Είναι από τα παιχνίδια που θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Είναι από τα παιχνίδια που το γήπεδο γεμίζει, με καλό ρυθμό, με ωραία ατμόσφαιρα. Νομίζω πως είναι φυσιολογικό κάθε παίκτης να θέλει να παίξει. Αυτό που μετράει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Για τη συγκέντρωση που δεν είχε ο Πανιώνιος στα τελευταία παιχνίδια: "Σίγουρα, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είναι και θέμα συγκέντρωσης. Νομίζω, πως έχει παίξει κάποιο ρόλο και η κούραση που βγάζει η ομάδα. Έχω την εντύπωση όμως ότι είναι θέμα χρόνου η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, γιατί έχει τη δομή και την ποιότητα να το κάνει αυτό, επειδή έχουμε δουλέψει πολύ".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: "Δεν μπορείς να δεις μεμονωμένα παίκτες από τον Ολυμπιακό. Αν δείτε και οι αμυντικοί του έχουν πετύχει γκολ από στημένα. Είναι μια ομάδα που παίζει από τα πλάγια, παίζει από τον άξονα. Είναι καλή στα στημένα, έχει ταχύτητα, έχει πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξεις, σε πολλά κομμάτια και νομίζω πως δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που πρέπει να προσέξεις. Η δική μας δουλειά είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου