ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πανέτοιμος για την 7η σερί νίκη

Πανέτοιμος για την 7η σερί νίκη

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος ώστε να σημειώσει την 7η σερί νίκη του στην Euroleague και 14η συνεχόμενη σε Ελλάδα-Ευρώπη, κόντρα στην Αρμάνι την Παρασκευή (14/12, 21:00). Δείτε βίντεο.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Euroleague, στην οποία θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Στόχος των Πειραιωτών να ολοκληρώσουν το γκρουπ με ακόμη μία νίκη, η οποία θα είναι η 7η συνεχόμενη στην διοργάνωση, αλλά και η 14η σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το κλίμα στην ομάδα του Ολυμπιακού είναι καταπληκτικό. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση για αυτή την εποχή, παίζει σπουδαίο μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, και φυσικά κερδίζει συνέχεια! Αυτό που τόνισε ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του είναι να φροντίσουν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague, επισημαίνοντας τους πως δεν θα πρέπει να έχουν κανένα άγχος στο ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, καθώς δεν έχει μεγάλη σημασία το αν η ομάδα θα τερματίσει πρώτη η δεύτερη στον όμιλο. Σκοπός, βέβαια, των Πειραιωτών είναι το να κερδίσουν την ιταλική ομάδα στο ΣΕΦ, ώστε να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν το φίλαθλο κοινό τους που θα έρθει στο φαληρικό στάδιο. Ο Πέρο Άντιτς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μάτι του, δεν αισθάνεται πλέον ιδιαίτερες ενοχλήσεις και η συμμετοχή στην αναμέτρηση είναι δεδομένη. Στο τέλος της προπόνησης οι παίκτες δούλεψαν περισσότερο στο σουτ και κυρίως στις βολές.

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση:




 
Η ατομική προπόνηση των Σπανούλη, Χάινς και Πάουλ που δοκιμάζουν σουτ:




Δοκίμασαν το χέρι τους από την περιφέρεια και οι Σλούκας και Περπέρογλου:

RedPlanet.gr - Περπέρογλου και Σλούκας σουτ από redplanetgr

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου