ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είναι σίγουρος ο Αμπντούν για το Κόπα Άφρικα

Δεν είναι σίγουρος ο Αμπντούν για το Κόπα Άφρικα

Μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η παρουσία του Τζαμέλ Αμπντούν με την Εθνική Αλγερίας στο Κόπα Άφρικα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας, "Le Buteur", ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην τελική 23άδα για το Κόπα Άφρικα, παρά το γεγονός ότι κλήθηκε στην προεπιλογή (την οποία αποτελούν 40 παίκτες) της Εθνικής Αλγερίας από τον Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, που επικαλείται πηγή από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας, υπογραμμίζει πως ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν είναι στα άμεσα σχέδια του Βόσνιου εκλέκτορα, Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς.

Το αιτιολογικό είναι ότι στις θέσεις των εξτρέμ ο έμπειρος προπονητής έχει στη διάθεσή του πολλούς παίκτες, που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ, το οποίο θέλει να εμφυσήσει για την αγωνιστική εικόνα της Εθνικής ομάδας της Αλγερίας.

Μάλιστα, η πηγή, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της, φέρεται να επισήμανε ότι η κλήση του Αμπντούν στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έγινε προκειμένου να αποφύγει ο Χαλίλχοντζιτς την πίεση που του ασκείται στο συγκεκριμένο θέμα.

Είναι γνωστό πως τόσο ο Τύπος της Αλγερίας όσο και η φίλαθλη κοινή γνώμη έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας για το γεγονός πως έχει αγνοήσει συστηματικά τον εξτρέμ του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου