ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σιγουριά για Τζεμπούρ, ανοιχτό του «Τόρο»

Σιγουριά για Τζεμπούρ, ανοιχτό του «Τόρο»

14/12/2012
Σιγουριά για Τζεμπούρ, ανοιχτό του «Τόρο» 
Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ μίλησε προχθές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως από την ΠΑΕ υπογράμμιζαν ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μετά τον Χολέμπας και ο «τρομοκράτης» θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς φορ θα ανέλθουν κοντά στο 1,2- 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή, θα υπάρξει μία μικρή αύξηση στις υπάρχουσες αποδοχές του και ταυτόχρονα θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της ομάδας και του πρωταθλήματος μαζί με τον Μασάντο.

Την ίδια ώρα, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα του Βασίλη Τοροσίδη. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του διεθνούς μπακ-χαφ, αφού φαίνεται ότι σκέφτεται ξανά και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μείνει και εκείνος στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο, η διοίκηση διαψεύδει ότι έχει γίνει η οποιαδήποτε επί της ουσίας συζήτησης και δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Μάλιστα, διαψεύστηκε η πληροφορία που ήθελε να του έχει δοθεί διορία να βρει πρόταση στο εξωτερικό. Ωστόσο, αυτό – πέρα από το οικονομικό - είναι που προβληματίζει τον «Τόρο».

Από την πλευρά του, ο Ρόι Κάρολ αναμένεται μετά τα Χριστούγεννα ή το νέο έτος να μιλήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβόλαιό του. Ο Βορειοϊρλανδός επιθυμεί διετούς διάρκειας, αλλά μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές και έτσι θα μείνει ικανοποιημένος και ο παίκτης.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου