ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η απάντηση της ΕΠΟ στον Γιάννη Αλαφούζο

Η απάντηση της ΕΠΟ στον Γιάννη Αλαφούζο

12/12/2012
 Η απάντηση της ΕΠΟ στα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου Με αφορμή συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, μέσω της οποίας αναφέρθηκε κατά της Ομοσπονδίας ανεπίσημα από την ΕΠΟ διαρρέονται τα εξής.
Ως πρόεδρος ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων στη χώρα, ο κ. Αλαφούζος οφείλει να γνωρίζει ότι:
Πρώτον: η ΕΠΟ, οι Εθνικές Ομάδες, οι ΠΑΕ και τα ερασιτεχνικά σωματεία εδώ και σειρά ετών δεν χρηματοδοτούνται από το ελληνικό κράτος. Συντηρούνται με πόρους που προέρχονται από την ελεύθερη αγορά (χορηγίες κλπ.) και τις ανταποδοτικές συμφωνίες με την ΟΠΑΠ Α.Ε..
Δεύτερον: για την υπόθεση των προσυνεννοημένων αγώνων, η οποία διερευνάται από την ελληνική δικαιοσύνη (η διαδικασία είναι ακόμη σε εξέλιξη), δεν έχει υπάρξει καμία καταδίκη για διαιτητή.
Τρίτον: εφόσον ο κ. Αλαφούζος φαίνεται πως δε γνωρίζει πώς λειτουργεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρότι δεν αποτελεί κρατικό μυστικό, τότε ας ρωτήσει κάποιον από τους κατά καιρούς εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ (ως εκπρόσωποι της Super League) να τον ενημερώσει.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου