ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός αποστολής οι Τοροσίδης και Πάντελιτς

Εκτός αποστολής οι Τοροσίδης και Πάντελιτς

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την 20άδα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βασίλης Τοροσίδης και Μάρκο Πάντελιτς. Μέσα οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Ζαραδούκας, Ντρισά Ντιακιτέ και Τάσος Παπάζογλου.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο (15/12, 19:30) ματς στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (14/12) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγκιερι, Ζαραδούκας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ. Από την 20άδα, θα "κοπούν" δύο παίκτες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης προκειμένου να συμπληρωθεί η τελική 18άδα.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατό του και έμεινε εκτός. Σήμερα έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Ατομικά στο γήπεδο προπονήθηκαν και οι Σιόβας και Τάτος, λόγων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε δικέφαλο μηριαίο και προσαγωγό αντίστοιχα. Θεραπεία έκανε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω του προβλήματος στο γαστροκνήμιο. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Και οι πέντε παίκτες έμειναν εκτός αποστολής.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου (15/12) στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου