ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η μπλούζα, ο ιερέας και ο Ολυμπιακός (video)

Η μπλούζα, ο ιερέας και ο Ολυμπιακός (video)

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Μίλαν Τόμιτς, επισκέφτηκαν τον πατέρα Βασίλειο στην Ιερά Μονή της αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας και του παρέδωσαν μια μπλούζα του Γιώργου Πρίντεζη με τις υπογραφές όλων των παικτών (video).
Έζησε 18 χρόνια στο Άγιο Όρος, στο περιβόλι της Παναγιάς και το 2004 επέστρεψε στη γενέτειρά του την Κρήτη όπου βρίσκεται έως και σήμερα επιτελώντας σπουδαίο κοινωνικό έργο.

Ο λόγος για τον Αρχιμανδρίτη Βασίλειο Παπαδάκη ο οποίος εκτός της αφοσίωσης του στο Θεό έχει μεγάλη αγάπη και για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι προσευχές του στην Κωνσταντινούπολη ίσως να έπαιξαν κι αυτές το ρόλο τους για να έρθει η κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Κατά την παραμονή της αποστολής του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώγου Μπαρτζώκα Μίλαν Τόμιτς, επισκέφτηκαν τον πατέρα Βασίλειο στην Ιερά Μονή της αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας την οποία ανοικοδόμησε εκ θεμελίων μέσα σε μόλις 14 μήνες.

Η ερυθρόλευκη αντιπροσωπεία παρέδωσε στον πατέρα Βασίλειο μια μπλούζα του Γιώργου Πρίντεζη με τις υπογραφές όλων των παικτών και ξεναγήθηκε στη Μονή τις πόρτες της οποίας περνούν ετησίως περισσότεροι από 10.000 πιστοί.

Η μπλούζα, ο ιερέας και ο Ολυμπιακός από bouklesto18

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου