ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Γιατι? σε ζητησε ο Ολυμπιακος και δεν το θυμομαστε ρε Μαυρια?

 Γιατι? σε ζητησε ο Ολυμπιακος και δεν το θυμομαστε ρε Μαυρια?

12/12/2012

 Αυτα συμβαινουν και τα γατακια γινονται λιονταρια οταν τους δινεις δικαιωμα η τους λυπασαι...βαρεθηκα ολα μου τα χρονια που παρακολουθω τα...λεγομενα ντερμπυ να βλεπω τον Ολυμπιακο να μην σκοτωνει τελειως τους πεθαμενους λαγους..

Μια ζωη τα ιδια , λες και ειναι η καταρα του Ολυμπιακου, ετσι βγαινει μετα το καθε χτεσινοπουλο και με την καταληλη προβολη των βαζελο-media γινεται μαγκας, και βγαινει και κανει και δηλωσεις σε στημενες ερωτησεις βαζελο-δημοσιογραφων και δηλωνουν οτι «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό» Αυτα να τα βλεπετε εσεις , οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου που δεν τελειωσατε τους τελειωμενους στο ΟΑΚΑ.. οχι τιποτε αλλο δηλαδη αλλα για να μην βγαζουν γλωσσα και μας πρηζουν τα φρυδια.

Με ενοχλει επισης το γεγονος οτι καποιοι το εχετε παρει πολυ ελαφρα για την φανελα που φορατε, και συνηθως δεν φημιζομαι για να τα χωνω στους παικτες μας, αλλα και λογω της διακοπης που ειχα και στο ιντερνετ λογω τεχνικων εργων στην περιοχη μου δεν ειχα κανει καν σχολιασμο για οσα συνεβησαν στον αγωνα με τον βαζελα...ηρθε ομως η ωρα...

Εγω αν ημουν προεδρος του Ολυμπιακου θα σας ειχα ριξει προστιμο...οχι επειδη θα χασουμε πρωταθλημα αν χαναμε η για την ισππαλια αλλα για την ελαφροτητα που εχετε σε καποιους αγωνες.

Δεν μπορει να μου γυριζεις παιχνιδια στην Ευρωπη και στην Ελλαδα να βλεπεις με υπεροψια το παιχνιδι με τους πεθαμενους και αντι να τους μπουκωσεις και να τους το τελειωσεις για να μην ξαναμιλησουν να τους βαζεις και λογια στο στομα και να βγαινουν και να λενε οτι  «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό» οχι οτι τον θελουμε...τι να τον κανουμε τον πουθενα που κατα λαθος εγινε μαγκας, επειδη τον κανατε εσεις μαγκα...Με ενοχλει τυο γεγονος οτι την αλλη μερα βγαινουν και χαλανε το στομα τους και κανουν δηλωσεις τυπου Κριστιανο Ροναλντο η Μεσσι, ποιοι? οι πουθεναδες που δεν τους ηξερε κανεις μεχρι χτες...τι να σας πω? τους δινετε δικαιωματα ολα αυτα τα χρονια κια φταιτε εσεις και οχι εμεις...ελπιζω να επιληφθει η διοικηση σωστα μια φορα κια να σας κανει να καταλαβετε που βρισκεστε....

Οσο για σενα Μαυρια...κριμα γιατι μπαλιτσα ξερεις, αλλα δεν ξερεις οτι πρεπει να πλενεις καλα το στομα σου οταν μιλας για τον αιωνιο ερστη της μπουρδελο-ομαδας σου....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΥΡΙΑ....ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ....

 Διαβαστε τι ειπε ο Μαυριας και θα καταλαβετε γιατι τα γραφω ολα αυτα...

 ALEX WEB RADIO/TV  


«Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό»

10/12/2012
«Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό»
Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Χάρης Μαυρίας στην τηλεόραση της Nova στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά το ντέρμπι.

«Μόνο ο Παναθηναϊκός υπάρχει στην καρδιά μου. Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό», είπε ο MVP του παιχνιδιού με τους «ερυθρόλευκους».

«Είχα την χαρά να συνεργαστώ με τον Σισέ, ελπίζω να ξαναγίνει», πρόσθεσε ο «πιτσιρικάς» που έχει όνειρο του ένα πρωτάθλημα με την πράσινη φανέλα.

Διαβάστε αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χάρης Μαυρίας στην τηλεόραση της Nova:

«Πιστεύω ότι το θέαμα που προσέφεραν και οι δύο ομάδες χθες ήταν πολύ ωραίο. Και αυτό έχει σημασία. Θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας μέχρι στιγμής και έχουμε πολλά ακόμη να δείξουμε. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση έως τώρα. Αρκετοί παίκτες με δυνατότητες δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες. Τώρα παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο πιέζουμε ψηλά και αυτό φαίνεται», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαυρία.

Για το βαρύ πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας: «Ήταν πολύ δύσκολο το πρόγραμμα όλη αυτή την εβδομάδα. Όμως όταν υπάρχει ένα ντέρμπι πρέπει να τα ξεχάσεις όλα. Έτσι κάναμε και εμείς. Ξεχάσαμε την κούραση και παίξαμε με πάθος και ψυχή».

Για το ότι δεν έκανε προετοιμασία: «Έκατσα μία εβδομάδα να ξεκουραστώ και μετά επέστρεψα στη δράση. Παθαίνω κράμπες σε μερικά παιχνίδια αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζω με τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για την Εθνική: «Η Εθνική αποτελεί κίνητρο για κάθε παίκτη αφού πηγαίνουμε με το σκεπτικό ότι θα παίξουμε με το εθνόσημο στο στήθος».

Για όσα έχει καταφέρει με τον Παναθηναϊκό έως τώρα: «Πραγματικά μερικά πράγματα δεν τα έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Όπως το χθεσινό γκολ, την πρώτη μου εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, με την Εθνική. Τα ονειρευόμουν όπως όλα τα παιδιά και ακόμη δεν το πιστεύω».

Για το κλίμα μετά το ντέρμπι: «Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε πολύ καλά. Από την άλλη πλευρά μας έλειψε το τρίτο γκολ λόγω αυτοπεποίθησης».

Για τον Ολυμπιακό: «Έχει καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όμως νομίζω ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήμασταν πιο κοντά στη βαθμολογία».

Για τα όνειρα του με τον Παναθηναϊκό: «Τα όνειρα μου με τον Παναθηναϊκό είναι να κατακτήσω κάποιο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα νιώθω πολύ όμορφα που μέσα από πολύ δουλειά καταφέρνω όλα αυτά».

Για το αν σκέφτεται το εξωτερικό: «Εγώ είμαι της άποψης ότι ειδικά σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό που παίζει στην Ευρώπη είναι μεγάλη ευκαιρία να ανδρωθείς. Θέλω να δουλέψω σκληρά στον Παναθηναϊκό και ίσως στο μέλλον αν υπάρξει η προοπτική να σκεφτώ να πάω στο εξωτερικό».

Για το αν θα ήθελε να παίξει δίπλα στο Σισέ: «Είχα την ευκαιρία και τη χαρά έστω και στην προπόνηση να συνεργαστώ με τον Σισέ. Ελπίζω να αγωνιστώ κάποια στιγμή πλάι του γιατί είναι πολύ μεγάλος επιθετικός».

Για την πρώτη του Ευρωπαϊκή συμμετοχή: «Θυμάμαι ότι με το που με φώναξε ο προπονητής αγχώθηκα πάρα πολύ. Μόλις ετοιμάστηκα και άκουσα το χειροκρότημα από τον κόσμο είπα “εδώ είμαστε”. Εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούνταν ένα από τα όνειρα μου».

Για τον Ρότσα: «Πιστεύω ότι ο κ. Ρότσα θα μας βοηθήσει και εμάς τους μικρότερους και τους υπόλοιπους πάρα πολύ. Έχει την εμπειρία για να μας βοηθήσει».

Για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι: «Όταν έφυγε η μπάλα από τη σέντρα του Νίκου Σπυρόπουλου, έσκασε στο κατάλληλο σημείο και δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: «Ο Παναθηναϊκός είναι στην καρδιά μου. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα εκτός του Παναθηναϊκού».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να προχωράμε βήμα - βήμα. Πρώτος στόχος είναι να πλησιάσουμε τον ΠΑΟΚ και αν δουλέψουμε σκληρά πιστεύω ότι μπορούμε να τον περάσουμε. Το Κύπελλο πρέπει να το δούμε πολύ σοβαρά και αυτό θα κάνουμε».

Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Πρέπει να δουλέψω σκληρά ακόμη με τον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα ο κ. Σάντος είναι ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά. Θα κάνω τα πάντα γιατί αποτελεί όνειρο για εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου