ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χαλίλχοντζιτς: "Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση του Αμπντούν"

Χαλίλχοντζιτς: "Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση του Αμπντούν"

Ο Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς έπλεξε το εγκώμιο του Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Αλγερίας, όπως και ο έτερος Αλγερινός του Ολυμπιακού, Ράφικ Τζεμπούρ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος κλήθηκε στην προεπιλογή παικτών για το Κόπα Άφρικα, που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2013.

"Είναι δύσκολο ένας ομοσπονδιακός τεχνικός να μιλά από τόσο νωρίς για την αποστολή του Κόπα Άφρικα. Έγινε η προεπιλογή και σε αυτή μπήκαν οι καλύτεροι και πιο φορμαρισμένοι παίκτες. Έχουμε υψηλούς στόχους και θέλουμε να διακριθούμε. Δεν ξέρω πότε θα αποφασίσω για τους παίκτες που θα πάρω μαζί μου, όμως μπορεί να γίνει σύντομα", είπε αρχικά ο Βόσνιος προπονητής, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν:

"Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση του Αμπντούν, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Αμπντούν τα πηγαίνει περίφημα, είναι ανεβασμένος. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα αν θα είναι στη Νότιο Αφρική, δεν είναι σωστό. Πρέπει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου