ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Next Gen Series:Ολυμπιακός - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0 (pics+videos)

Next Gen Series:Ολυμπιακός - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0 (pics+videos)

Ο Ολυμπιακός με το γκολ του Γκίνο στο 32' κέρδισε με 1-0 την Μπιλμπάο, πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του και μαζί την πρόκριση για την φάση των "16" του NextGen Series! Μικροί στο μάτι, μεγάλοι στο χορτάρι οι πιτσιρικάδες του Μπερντ Στορκ! Λεάντρο και Λύρας πρώτοι μεταξύ ίσων.
Με μια ψυχωμένη εμφάνιση, η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού κέρδισε την αντίστοιχη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την φάση των "16" του NextGen Series! Οι Πειραιώτες χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Γκίνο στο 32', έφτασαν τους 9 βαθμούς στον όμιλο, αφήνοντας πίσω τους συλλόγους με παράδοση στις Ακαδημίες όπως οι Άρσεναλ, Μαρσέιγ (συγκέντρωσαν από 8 βαθμούς) και η σημερινή τους αντίπαλος.
Ο Μπερντ Στορκ παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-1-4-1 με τους Χουτεσιώτη, Βούρο, Καραγκούνη, Λεάντρο, Δημακάκο, Σιώπης Μ., Βουτσιώτη, Γκίνο, Λύρα, Παιδάκη και Ιωαννίδη στο αρχικό σχήμα. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους ερυθρόλευκους να δίνουν έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία και με σκοπό να βγουν στην κόντρα με τους ταχείς Λύρα και Παιδάκη από τις πτέρυγες.

Οι Βάσκοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο ματς, με τον Ιωαννίδη στο 27' να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παιδάκης με εκτέλεση φάουλ από αριστερά έστειλε την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Ο Ιωαννίδης κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους του στον αέρα και τροφοδότησε τον Γκίνο που με τη σειρά του νίκησε τον Κέπα με αριστερό σουτ, κάνοντας το 1-0 για τους ερυθρόλευκους!


 
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα και στο ξεκίνημα της επανάληψης η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφτασε κοντά στην ισοφάριση δις. Στο 47' και στο 50', πρώτα ο Ακέτσε και μετά ο Ιριόνδο απέτυχαν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση. Οι Πειραιώτες στη συνέχεια ισορρόπησαν σταδιακά το ματς, κρατώντας τους Βάσκους μακριά από την περιοχή του Χουτεσιώτη. Ο Παπασάββας είδε στο 79' το σουτ του να κοντράρεται σε κόρνερ, με την τελευταία μεγάλη φάση της αναμέτρησης να ανήκει στους φιλοξενούμενους που με τον Γουίλιαμς στο 90' σπατάλησαν την τελευταία ευκαιρία τους να φέρουν το ματς στο 1-1 και να πάρουν την πρόκριση.



Με τη λήξη της αναμέτρησης, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους μαζί με τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να στηρίξουν την προσπάθεια τους. Παρεμπιπτόντως, ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα Νέων, ειδικά στον τομέα της ταχύτητας και της δύναμης όπου πλέον οι ερυθρόλευκοι δεν υστερούν των αντιπάλων τους...
 


Βαγγέλης Μαρινάκης, Σάββας Θεοδωρίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Ράφικ Τζεμπούρ, Λεονάρντο Ζαρντίμ και Γιάννης Βρέντζος έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση, παρακολουθώντας με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού Κ-20.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης (75’ Γκούτσιος), Δημακάκος, Βούρος, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Παιδάκης (75’ Δ. Σιώπης), Βουτσιώτης (74’ Σούκιας), Ιωαννίδης, Γκίνο (65’ Παπασάβας), Λύρας (86’ Βέργος).

ΑΘ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ Κ20: Αριζαμπαλάγκα, Λέκουε, Ιριόντο, Αλβάρεζ, Ζιλ, Ουνταμπαρένα, Σανταμαρία (46’ Οτέο), Λόπεζ, Φερνάντεζ (86’ Ακουιρεζαμπάλα), Ακουέτσε (65’ Μπενγκόα), Ραχμάνι (46’ Ινιάκι).

ΓΗΠΕΔΟ: "Γ. Καραϊσκάκης"
ΣΚΟΡΕΡ: 32’ Γκίνο / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλ. Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
1ος ΒΟΗΘΟΣ: Ν. Γεωργαράκος (Αθηνών)
2ος ΒΟΗΘΟΣ: Στ. Τσολάκης (Αθηνών)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Αν. Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 55' Καραγκούνης, 90’+ Χουτεσιώτης, 90’+ Ιωαννίδης / 17’ Ουνταμπαρένα, 65' Ιριόνδο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -
Δειτε βιντεο απο την αναμετρηση
Tα highlights του αγωνα


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου